Dag 331 - Ett organiserat kaos.

Mitt rum är kaos, det är förvandlat till ett slagfält, men jag trivs det är ett organiserat kaos så jag vet var jag har allt, förutom min rosa HH långkallingar som jag hittade under sängen. Men de kom ju fram, fast inte när jag behövde dem dock. Jag har myror i benen jag vet inte vad jag ska göra, jag är trött efter en hel dag av stansande men samtidigt sjukt överenergisk.  Men äntligen har jag hittat något att göra. Jag ska dyka ner bland mitt oorganiserade kaos pärlhavet och botanisera, jag fick några ideer när jag satt på jobbet och förbannades över att kunder inte kan skriva rätt ordernummer till sina saker och där hamnade jag på pärlsidan. Underbart. So off i go.


image203 
Vi säljer faktiskt sådana.

Dag 330 - Johanna = wannabe fjortis again.

Vilken dag. Lugn som en filbunke om man säger som så. Har haft en lektion som gick relativt snabbt och smärtfritt undan. Efter lite extra arbete så blev det skvaller med Matilda innan jag och Elle dreglandes tog tåget hem. Praktikanter kan vara livsfarliga, se bara på elvira, "hade han satt sig här så hade jag inte kunnat sitta så nära jag hade dött" Man börjar ju undra. Hur som helst så har vi studiedag imorgon vilken inte kommer att ägnas speciellt mycket åt studier även om det kanske skulle behövas utan snarare åt jobb, l&l here i come. Helgen börjar även närma sig och det börjar väl bli dags att planera lite, just nu är jag ruggit sugen på granada att bete mig som en äkta fjortis ALA  för urringat linne och fjantig dans. Emma vad säger du om att förflytta dig fyra år tillbaka i tiden.

image202

Dag 329 - Modebloggerskorna tar över världen, SUCK!

Är det bara jag som tycker att modebloggorskorna tar över världen? vart man än i världen vänder står en bloggerska i alla hörn. Det är sjukt, jag ska iofs inte sticka under stol med att jag faktiskt läser en och annan modeblogg jag med men när de tror att de är värsta stilgurusarna som startar "egna nätbutiker" med dyra secondhand plagg då blir jag lite smått kräknödig. Jag som tänkt att hela grejen med second han är att fynda saker billigt, när jag ser en kuvertväska för dryga 500 lappen kommer jag på att jag faktiskt har en nästan identisk  i min garderob som jag gav 15 kronor för. Heja Småorter och Secondhand! Med tanken på min ton så kan man nog tänka att jag är missunsam och avundsjuk men snarare tvärtom. Jag tycker det är kul att vi unga spec kvinnor faktiskt kan lyckas i trots att man har miljoner andra grejer att tänka på som skola vänner pojk/flickvänner ja you name it. Bra jobbat tjejer, det jag klagar på är överpriser.

Nu åter tillbaka till min oglamourösa vardag. Idag har tiden rusat fram, jag har som sagt haft en lektion och ett lucia rep i skolan idag, ytterst onödigt men det har gjort att tiden har gått snabbt iaf. Det har gjort att denna dag har ägnats åt stansning på lekolar, jag satt där till runt halv 6 det var inte allt för trist och Lina bjöd på en underbart god sockerkaka. Imorgon har jag en lektion som börjar tjugo i tolv, alltså har jag en lååång sovmorgon, det var längesedan. Det ska bli skönt. Nu ska jag dricka te och bara mysa.



image201

Dag 328.

Det känns verkligen att det är söndag. Det är så slappt och alla är verkligen trötta. Jag sov till över 12 idag och vaknade av att jag höll mig själv väldigt hårt runt handleden vilket resulterade i ett märke som satt som ett berg, man ska inte drömma att man bråkar med sina vänner. Efter en låg och msyig frukost körde jag och mamma till mormor och morfar där det gjordes julkransar och åts våfflor med hjortronsylt. Vi kikade även lite på skidjackor och det bestämdes att vi åker till fjällen v4. Jag längtar så jag dör.

Gårdagen var mysig, vi började hos matilda med en massa snack och tända ljus för att sedan köra till willys för att handla lite till maten. Hemma hos emmeli började vi hacka och steka och äta. Efter maten och råkade vi fastna framför fear factor där man sög i sig iglar sprang bort till sin partner och hånglade över dem i nästa mun för att sedan spotta ut dem i en skål. Det var nära att maten kom upp igen vill jag lova. Efter lite tjat från oscars sida åkte vi hem till någon per som bodde ovanför trend house, det var det lamaste jag har vart med om. De ohövliga människorna hälsade inte ens. Illa. Så jag Fritte och Tilda begav oss mot matilda igen och då var klockan runt elva. Vilken lördagkväll  inte dåligt. Hur som helst, imorgon blir det en lektion lucia rep och jobb. Härligt.
Nu blir det dusch och en rejäl hårkur det behövs.

                                                        
                                        
  


Dag 327- Tacokväll here i come.

Jag johanna är numera känd som osbys svarttaxi. Nej men skämt åsido hela kvällen igår var slit och släng hit och dit men även en hel del mys. Mamma var på fest med jobbet så jag fick skjutsa på henne och hennes jobbarkompisar. Louise och hennes vänner var på saftis så jag fick hämta dom också. Fast det var helt okej, jag blev erbjuden jobb och det är ju aldrig fel? så jag ska antagligen börja redan på måndag. Det är aldrig fel med lite extra cash såhär i jultider. På tal om jul så är det hopplöst med julklappar och vad man ska köpa till folk. Nils är hopplös han säger inget så det får bli en mix ala johanna då. Nu har jag även kommit på vad jag vill ha i julklapp, en ny skidjacka. Den jag har nu är i snowboard modell och den köpte jag i sjuan så det är dax att uppdatera sig lite kanske.

Ikväll blir det mys med Matilda Fritte Emeli och hennes Oscar. Det ska bli mysigt att umgås lite med vännerna. Jag blev väldigt glad när du ringde tilda. Vi får se vart det bär av sen. Nu ska jag fräscha till mig lite och läsa lite i nya cosmo.


Dag 325 - Over and out.

Jag trodde verkligen dagen var perfekt, många skratt, jobba och några clementiner. Men det är sjukt vad man kan missta sig. Jag kommer hem och skäller på min syster eftersom hon har en förmåga att ta mina saker utan att fråga när jag behöver dem som mest. Men jag blev ganska tyst när mamma berättar att min morbror ligger på intensiven och louise berättar att hennes kompis pojkvän är hjärndöd efter en bilolycka. Det är dagar som denna som min rädsla för döden verkligen växer. Just nu vill jag bara bli omhållen och somna i en varm famn.


Dag 324 - Frida är nu officiellt vuxen!

Jag vill bara säga grattis till Frida som idag blev en kvinna på äkta och tog körkort! GRATTIS


image197

Dag 323 - Rörligbildshelvetesjävlaskit.

Ah, jag blir så irriterad på vår lärare som fortfarande förväxlar mig med madelen Godamnit hur svårt är det, hon är blond och lockig jag är brun och blatt, helan och halvan piff och puff you name it.Hur som helst, så ska vår "film" vara klar om en sisådär två tre veckor, och vi har inte ens börjat filma. Hur ska vi hinna redigera klart allt? Herr L hade helt enkelt inte räknat med att det ungefär har gått bort  3-4 lektioner på 1 och en halv timme. Illa. Så här är vi nu, och eftersom vi inte har något vidare brinnande intresse för detta ämne så har vi inte riktigt lagt ner vår själ i det heller, så vi har inte filmat på fritiden. Hmm, jag är mycket glad att jag inte valde till rörlig bild B.

Känns som att hela eftermiddagen har gått lite i irritationens tecken. Med Graf plugg osv, det är så drygt att tänka på kägel och ytvikt och skillnaden mellan hårstreck och grundstreck. Jag är trött på det, jag är trött på att jan är fruktansvärt överseriös och låter oss få läxor och prov minst en gång i veckan då vi har två graf lektioner. Jag är less på att vi aldrig får en "day-off" som alla andra, men vi får skylla oss själva antar jag, vi graftöntar. Nu har jag spytt ur mig allt jag hade på hjärtat.

Jo just det ja, jag kollade igenom bilderna från fjällen idag 495 bilder var det, det tog sin lilla tid. Här kommer en på Linda manne och mig på ett litet hörn. Jag saknar den veckan,det var otroligt roligt. Fest och skidor i en bra kombo i love.

image196

Dag 322 Update-som porr för matmissbrukare


Frida it's all for you.
OBS! Våra "dialekter" är inte på äkta


Dag 322 - När tog helgen slut?

Återigen har jag slarvart bort helgen och sömnen har lyst med sin frånvaro, och frånvaron beror inte på fest utan snarare på diverse tillställningar.

Fredag:Rep med musiken, utan lärare det gick hyfsat och jag slängde över noterna till christopher eller vänta var det frida skitsamma han lovade att han skulle öva och det verkade bra. Andreas skjutsade ner mig och Frida till Hartmans där vi tog oss en fika och gjorde filmen Frida förvandlar grädde till smör. Man kan beskriva den som porr för matberoende, den kommer även att visas upp här. Senare på kvällen kom  Matilda  hit och vi promenerade en sväng mös och åt godis, shell har verkligen farligt dyrt godis. Det är alltid lika skönt att prata med Matilda för vi är verkligen lika fulla av skit båda två. Vi sussade sött sen kan jag säga

Lördag: Gick upp vid åtta för att duscha äta och få upp Matilda. Körde in till skolan där vi hade öppet hus. Naturligtvis glömde jag mina papper, och det kom jag på halvägs till älmhult YEY smartass! Senare visade det sig att min "kompanjon" också hade glömt sina papper, så det blev lite smått panik på biblioteket där vi hade softmusikhörnan, men vi fixade det. På tredje försöket bör väl kanske tilläggas. När vi var klara där körde jag vidare till farmor och farfar på en fika och lite prat. Det var mysigt. Jag hann hem för att sminka till mig äta och köpa godis till småkusinerna som var på besök. De försökte övertala sina föräldrar att köpa en lika stor bil som vi har för de tyckte den var ball. Nja snarare en miljöbov tyckte dom. Sen begav jag mig till Frida för förfest innan tro det eller ej balders. Där var även Annie & Malin med två kompisar och efter en stund kom Sanna. Andreas svek oss vilket han kom att ångra efter att jag bestämde mig för att skjutsa frida annie och sanna till Balders. Efter det jag körde hem och sov! Det var mer välbehövligt än att slösa pengar på balders.

Söndag: Idag vaknade jag innan åtta det känns nästan onaturligt på en söndag. Vi hade bestämt att mormor och morfar skulle komma hit vid halv nio för att sedan åka till huseby på julmarknad. Men tror ni dom dök upp på utsatt tid, Nepp. Morfar hade förväxlat allt så dom dök upp en timme senare, alltså kunde jag ha sovit en timme till. Vi åkte till Huseby och där var det mysigt. Jag köpte en påse brända mandlar och så fick jag peka ut min julklapp ( En basker som är stickad i islandsgarn). Det blev alltså en massa provsmakningar och jag försökte mig på att äta upp en kanelbulle i tallrikssize men misslyckades ganska stort. Jaja Morfar du kan iaf. Nu ska jag bara mysa.

                  
    

Dag 319 - It's "down the road" not "across the street".

Jag är trött. Skolan har iofs varit väldigt snäll mot mig idag, första sovmorgonen denna veckan och två lektioner, det kallar jag helt okej. På jobbet hade vi en praktikant som faktiskt måste vara den tråkigaste människa jag har träffat, här snackar vi haffsig klädsel svart flottigt hår massa kajal och pricken över i:et en döskallescarf i ena jeanshällan. Halleluja vilken stil combo. Hur som haver så sa hon inte så många ord, ja fick verkligen dra ur orden från henne vilket jag tröttnade på ganska snabbt att prata med henne var ungefär som att prata med en tall en kylig lördagsnatt alltså dödsdömt. Vi målade även muggar idag, och jag lyckades skvätta ner mina jeans med metallic färg något som jag hade varnat barnen för innan, då kände jag mig lagom misslyckad men jag sken genast upp när jag såg vad praktikanten skrev på sin mugg nämligen : TOKIO HOTEL, finns det något band som jag hatar mer? Nej jag skulle inte tro det, sångaren er ut som en liten flicka som har fått sig en stöt och basisten/gitarrisen ser bara borta ut. Fy är det enda ord jag kommer på.



image190

Dag 318 - Again & Again

Jag antar att människorna på min gata fick sig ett gott skratt igår när jag var ute och gick, jag skulle möta jim så jag traskade ju på och rätt vad det är så är jag en halv millisekund från att ramla men jag klarar mig men jag hinner inte mer än ner för backen och sen så slinter jag igen, det var sjukt halt! Imorse var det med sjukt halt och jag kan villigt erkänna att jag allt var lite rädd när jag cyklade till bussen. Hur som helst så är det ändå ganska mysigt att kylan har kommit, det betyder att det snart är första advent och sen kommer julen bara poff sådär. Julen är verkligen något som jag uppskattar, att träffa hela släkten och äta (även om jag bara äter köttbullar men ändå) och dela ut julklappar. ÅH vad jag längtar! På tal om julklappar så börjar det snart bli dags att inhandla julklapparna, jag får ta en heldag och dra med mig tjejerna till Nova Lund (HEJA TOPSHOP). Men frågan är ju vad man ska köpa, finns vissa som är lättare än andra men jag har ju som sagt tid att tänka.

Bilden här nedan var jag tvungen att printscreena från julias bilddagbok, hon hade tydligen fått den av jim som har den till en artikel om klassen, det är förövrigt mattias som är fotograf. Men enjoy people här har ni SMMP 3 som alla stirrar ner i marken. Jag kan meddela att jag skrattade väldigt mycket när jag såg den. Min klass är underbar (t loj) ursäkta den kassa kvallen.



image189

Bakre raden frv. Andre Jeppe Daniel Jens Frida Madelen Amanda Åsa Jag
Nedre raden frv. Annie Elle Lina Vicky Julia Jenny Frida W Henke Jim Micke Christoffe Dogge

Dag 317- Ye-Yesterday

ÄNTLIGEN så är provet avklarat, gud vad det känns skönt, nu har jag ju bara författarna,den muntliga redovisningen och engelska grammatikprovet kvar. Men vafasen det är långt kvar, glöm problemen nu imorgon kommer ju nya. som det så fint heter. Provet gick nog hyfsat, jag skrev en krönkia, alltså blev det inte så mycket skrivet ca 7 och en halv sida kanske, men det räckte. Min fruktsallad som jag nästan glömde bort att göra igår kunde jag faktiskt ha glömt för det förblev nästan orörd konstigt nog. Jag naffsade lite i mina små sharondelar.

Hur som haver så har dagen verkligen sniglat sig fram och jag har svårt att tro att klockan bara är 20 över 5, det är ju kolmörkt ute. Det är som madelen skrev, nästan för mörkt för att vara sant, men vi vet ju att det kommer. Det känns verkligen som igår när vi satt där i vår husvagn med regnet som bara öste ner och hur lycklig jag var när jag kom hem och allt var så stort och inget luktade stekos. Härliga dagar. Det känns som det var igår det var Wärkstan och jag såg en "skallig" nils med ett stort leende på läpparna och jag hade bara klänning på mig, gud vad varmt det var. Resten är ju historia. Nu är det kallt och ruggit och i morse när jag vaknade hade den första snön kommit. Snö ska det vara i fjällen inte i skåne.  Jag är förresten dödligt sugen på att åka skidor, men frågan är med vilka och när. Det är jobbigt, och det är alltid någon som blir ledsen. Jag funderar faktiskt på att åka med familjen iår, man vet ju inte hur länge morfar kan hålla igång, och det hade trots allt inte vart helt fel att bli behandlad som en prinsessa. Jag älskar mina morföräldrar de är bäst. Just nu väntar jag på att få i mig lite mat, och på att få gå ut och ta en långpromenad med Jim.

Jag vet inte vilket jag föredrar faktiskt.
image187
image188

Dag 316- Holy mad

Då var det måndag och dags för en ny vecka, denna är lugnare än förra vilket jag defenitivt ser fram emot. Idag har det vart lugnt med engelska där jag för en gångs skull pratade, Hans har nämligen en viss förmåga att favorisera sina fd franska elever och samhällselverna så jag har väl mest vart tyst och svarat på tilltal. Inte så likt mig men ändå. På hålan innan religionen så blev jag och Frida i princip klara med år lilla sposor "lapp" och det kändes bra.  Religionen gick smärtfritt och Madelen blev helgonförklarad, därav rubriken. THE HOLY MAD. Resten av dagen har jag spenderat med att läsa till det svenska nationella imorgon och med att dricka  mitt efterlängtade Chai. Tusen tack Jim! Jag måste säga att helgen gick ruggit snabbt och jag slogs över nils likhet med Andreas Wilson, kanske långsökt men just då såg han ut som honom. Nu ska jag fortsätta plugga, fast det inte är så mycket plugg utan mest förberedelser inför vad som komma skall. Peace out.


image185



 


Fortfarande dag 313 och jag luktar hästbajs

Ojojoj jag måste gilla min syster för gillar minsann inte hästar och jag har nyss vart i stallet och hjälpt syster. Det är inget farligt men jag gillar inte riktigt atmosfären där ute, det känns hela tiden som någon psykopat ska komma och hugga ner en, fast det är iofs bara på kvällen det känns som det och jag är ju ganska tramsig men ändå. Sen att jag måste hålla hästarna och hålla koll på dom så att dom inte smiter gör ju inte saken lättare, jag blev rövad av en häst och jag blev rädd och börjar predika för syster om hur illa det kunde ha gått, jag kunde ju dött eller åtminstånde fått inre blödningar. men louise bara skrattar och säger saker som att jag bara hade fått blåmärken men det tror jag dårakt inte på. Har jag nämt att jag är lite av en hypokondriker? Jag tänker nu bjuda på en bild från i somras som inkluderar mig och en häst, jag ser nästan ut som en hästtjej på äkta med syster outfit.


Obs! lägg ej märke till dessa saker
Att hästen är för liten
Att jag är iklädd mina handbollsskola
Att Byxorna är aningens tighta och ger mig en valk ( ja johan jag är tjock)


image184

Dag 313- Trött tröttare tröttast

Då är det alltså fredagkväll (ÄNTLIGEN) och jag är så trött så jag orkar verkligen ingenting. Jag orkar inte vara trevlig eller ens bry mig om att jag ser ut som en jädra uteliggare. Det där med trevlig har jag skippat lite i veckan, iaf mot en viss person som jag råkade skälla ut lite, förlåt det var inte riktigt meningen eller jo du förtjänade det för du gör alltid så. Men nu har jag sagt mitt så nu åter till det normala.

Dagen i sig har vart ganska trevlig faktiskt, fick tillbaka religionsprovet jag gjorde i måndags 9 fel känns inte så pissigt med tanke på hur många rätt jag hade, suck my kiss bitches som går i pluggisklasserna och tror att vi mphoes inte kan någonting. Svenskan var med  rätt okej, mariana var på ett väldigt mysigt humör typ jag-ska-inte-göra-nationella-på-tisdag-det-ska-ni-humör, kan låta jobbigt men jag gillade det, hon var snäll.

När jag emma och åsa sitter på tåget bestämmer jag och emma oss för att åka till filippos och kolla om dom har fått in några snygga saker, men först beger vi oss till M's lägenhet för att lämna lite saker och ja bara va, man kan säga att jag var tredje hjulet i en kärlekshistoria där de är sjukt nykära. Som sagt jag cyklar hem hämtar bilen och handlingslappen och hämtar upp emma. Vi beger oss mot marklunda och vad möter vi? Jo en väl igenbommad dörr! vår koversation kan liknas vid detta.

Jag: Faen dom stänger ju klockan två och klockan är 13.59
Emma: Johanna ditt ägg det är inte lördag idag.
Glatt hoppar vi ur bilen och ska öppna dörren men den är låst
Emma: Men de ska ju ha öppet varför är inte dörren öppen för?
Jag: Emma de öppnar klockan 3 jaja vi kör och handlar.


Efter många om och men så är jag hemma och har nu svullat i mig lite pizza, jag får motionera bort det senare, Nu tänkte jag bjuda på min mysigaste låt för tillfället Feist-One evening. Hon är mysig väldigt mysig och detta är min myslåt #1 för tillfället. Enjoy!



Dag 311-High five!

Äntligen är svenskan över och jag kan andas ut igen. SKÖNT, det gick hyfsat tror jag iaf om man bortser från att dogge avbröt mig x antal ggr och att vi inte riktigt hade samma åsikter om allt, men vafasen det spelar ingen roll. Jag hade kunnat strypa en  som hade väldigt jobbiga och onödiga frågor, men man får räkna med sånt.

Efter svenskan var det dags för musik, jag och frida blev ruggigt överraskade av alla ettor som bara myllrade in, jag har aldrig sett dom innan, skumt men ett och annat skratt fick man ju sig iaf, och lite smuts på rumpan tack vare en kille. FHY!

Nu ska jag plugga på indesign provet och äta, jag känner att mitt energiförråd är på väg neråt, Jag längtar verkligen tills denna veckan är över och nils är hemma igen.

Dag 310-Bitterfitta

Ja det är verkligen vad man kan säga om mig idag, för vad har jag gjort mer i kväll än att UKM:a mig och tjata och gnata på en klasskamrat som jag gör ett arbete med. Men nu har jag verkligen kommit till den gränsen då jag har svårt för att vara trevlig utan mest bara tjatar, jag skickar sms, jag msn:ar honom och när jag väl msnar så är det inga trevliga grejor utan "gör nu så gör nu det se till att fixa det så att jag kan göra så" Lite av gammal vana, jag måste ha kontroll, det har ju iaf linda och emma fått smaka på bigtime på bussen i göteborg, jag fick nästan ett nervsammanbrott och var otrevlig. Jag brås på min morfar (som också ser ut som en polack på sitt körkorts foto, jag antar att det ligger i släkten)

Om det inte var nog med detta lilla utbrott så har vi spenderat dagen i växjö och tittar på diverse utställningar, ganska trevligt men jag var hungrig, och då är jag vadå? Just det en bitterfitta. Jag fick min kära mat och åkte mitt kära tåg hem. That's my day people.


image183

The bird and the bee- Boyfriend

SHE IS FUNKY

AND SHE IS MINE

image182

Eller iaf min kompis.

Dag 309.


Dagen har vart seg med en lektion, som förgylldes med ett religionsprov och ett krismöte som jag inte gick på. Efter lektionen fick jag mygla mig hem med tåget då mitt busskort låg i bilen. SMART JOHANNA! Men ni vet ju hur tågpersonalen är, alldeles alldeles underbar som då och då glömmer att kolla vissa människor. I detta fallet mig. Efter detta blev det en spontanfika på börjes med emma där vi träffade på en salig blandning av människor, gamla män som disskuterar invandringen och som faktiskt låter väldigt rasistiska, fylletanter som skriker åt oss genom rutan och sist men inte minst, min och emmas gamla "svärmor". Imorgon blir det tro det eller ej en liten utflykt till växjö, vi ska gå och kolla på någon utställning, från 8 på morgonen till 2 men jag är inte den som är den, allt som jag slipper betala är bra.

Imorgon blir det UKM möte med Frida, det ska tydligen arrangeras en konsert här i osby med lokala band. och vad är det nu vi har som projektarbete jo att arrangera en konsert, även om det inte är på samma nivå så kan det ju vara nyttigt, och vem vet vi kanske blir sugna på att vara med på det också. Biblioteken 17.00 kom ni med!


image180

I want the radio and you to be my catch

Åh halleluja vad tiden går snabbt, jag har inte haft tid att blogga, det kommer ju inte som nr ett på min prioriterings lista heller så ja. I tordags var det tjejkväll hos Elle, det var en mycket trevlig kväll trots att det saknades en nuna bättring fröken lewis.Men vi fick påfyllning av Martina som fyllde år  och hade klarat uppskrivningen så grattis åter igen. Vi började med det gamla vanliga, tacos och välkomstdrink och det följdes av skitsnack, vin och bastubad. Kan ni tänka er att vi badade utomhus den första november, det känns fortf lite sjukt. Efter det så bar det upp till tv'n där jag svek tjejerna jag var för trött efter bastun, men de hade tydligen det väldigt mysigt med skräckfilmen. Men som sagt då sussade jag sött.

Fredagen var väldigt lugn, jag var fyllechaffis åt mamms och Örjan, och jag hämtade nils. Hans mamma fyllde år så det bjöds på kaffe vilket var mysigt, vi körde hem till mitt ensamma lilla hus och tittade på idol och sjöng karaoke till gamla schlagerklassiker för att sedan bli utbjudna till min morbror på fika och hämtning av föräldrar.

Lördagen börjar tidigt med 11 tåget till malmö, äntligen fick jag min efterlängtade chailatte och shopping, det är mer synd om nils som fick stå ut med mina shoppingbehov i form av smink och dylikt. Efter lite strul med tåget så befinner vi oss i hässleholm där Fredrik  med flickvän hämtar oss, ännu en gång tusen tack! Sen blir det in i duschen och på med smink och kläder, jag tror aldrig att jag har fixat mig så snabbt innan. Sedan bär det av hem till Jessica för hennes och Lindas 19 års kalas, väl där var ju såklart värdinnorna, Ellen och Ulrika. Det var trevligt att träffa alla igen. Senare får jag och Ulrika ett ryck ( till mammas förtret) så vi stack till wärkstan där mottot löd "utnyttjas de som utnyttjas kan" eller hur var det nu fritte? Hur som haver så spelades där till en början ganska mysig musik som sedan byttes mot trance tvi vale. När det börjar dra sig mot stängning blir vi nästan mosade mot disken där vi ska hämta ut jackorna, och efter några om och men så påbörjar vi färden hem. Vår lilla promenix drog ut på tiden, men vad gör det när det är mysig och någon håller en i handen. Absolut ingenting.