it's all fun and games

Jag är så rastlös så att jag knappt kan stå på benen. Jag har tillbringat hela halva veckan med att ligga och sola på däcket, läsa böcker och för omväxlingsskull så badar jag i poolen. Visst jag hade kunnat göra tusen miljoners saker om jag bara hade haft ork och tid, jag hade kunnat träffa kompisar om jag inte hade tröttnat på att alltid vara den som hör av mig ( jag får stalkning känslor) Jag har i och för sig blivit allmänbildad och lite brunare. Idag ringde annika och vi pratade på som vi alltid gör, om jobbet männiksorna vi jobbar med och vilka vi albsolut bävar för att jobba med. She's a keeper. Jag har lagat thai till familjen och tagit en låååång promenad med syrran där vi har löst all världens problem och ojat oss över allt mellan himmel och jord. Vi åt mjukglass vid campingen  och glassen praktiskt taget rann över min hand. Hemma träffade jag K för första gången vilket var väldigt trevligt eftersom hon och hennes familj är våra nya grannar. Imorgon börjar jag jobba och det ser jag verkligen framemot. Jag trivs som fisken i vattnet på nicklis ( men bara under en begränsad tid) Sedan blir det N och till helgen åker vi förmodligen till stugan med F & F sådär härligt pargulligull så jag nästan blir lite illamående.
Nu ska jag slå ihjäl ytterligare några timmar med hjälp av sömn.


It's bananas



I knew a girl who died of boredom

Som ni kanske ser så har jag fräschat upp bloggen lite, det var ganska välbehövligt eftersom det händer väldigt väldigt sällan. Jag gjorde mitt mönster jag antar att jag har en liten thing för just moln och regndroppar just nu såsom för fåglar i alla dess former.
Vad tycks?




El studento

 Förra veckan var det som sagt student. fina tilda sprang ut, hon fick presenter vi fick mat och vin. Vi dansade tokdans på kontoret och M fläkte min läpp men vad gjorde det när det hela var ett toppengäng som var samlat. Åsa var på besök och vi gick till speakan. Där var det fullt av studenter och jag kände mig liiiite gammal. Nils och C var som tjejer som inte hade setts på år och dar. Sedan blev vi sura som citroner men av en anledning. Vi åkte hem och sussade sött och var glada.








oh i wish i was a punkrocker with flowers in my hair

Imorgon är det midsommar vilket egentligen känns rätt konstigt med tanke på att det nyss var april och sedan maj och nyss början av juni. Jag har hunnit gå på matildas student, vilket var supermysigt. Nu är vår unit fullbordad. Jag har hunnit börja jobba och få min delegering. Jag har hunnit sola och bränna mig. Jag har hunnit läsa ut en bok på en dag och inse att livet är skönt. Ikväll kommer N och hur morgondagen blir vet vi inte riktigt ännu. VI har nämligen fått ett erbjudande som vi har svårt att tacka nej till om det väl går i lås. Går det i lås så lär ni se det om inte så är vi hos Lisa. På den stora idylliska kihlströmska gården.


Melodies and desires

För vissa insatta människor så vet ni ju att mina kära morföräldrar tvingade ut mig till stugan i lördags, jag var lite tjurig eftersom jag var bjuden på en student men jag följde med. Hela vägen dit så försökte jag och lillasyster luska ut vad det skulle kunna röra sig om, vi gissade på rodel, vindsurfing, gokart och hallandsväderö. Men icke. Vi kom in i stugan och blev placerade till bords där det bjöds på en hejdundrande lunch, efter någon timme så kom även Boje och hon skulle tydligen också vara med på överraskningen. Efter ungefär 5 minuter så hör jag/vi något bekant och jag vänder mig om och möts av en känslostorm och tokskriker, bakom mig står min älskade Kristina och lika fina Joakim som har tagit en sväng inom sverige. Det är över ett år sedan jag såg dem sist så där satt jag och bölade samtidigt som jag klappade på Kristnils söta lilla bebismage med en liten flicka i. På kvällen blev det fest med min fina släkt och jag har nog inte riktigt fattat att sydneyborna var på besök för imorgon åker dem hem igen. Tänk vad förgrymmad jag hade varit om jag hade åkt på studentmottagning istället.






a little bit inlove with you.

Det är trevligt att jag har en sådandäringa pojkvän som ställer upp på mina fotoideer, Nu färdigredigerad och jag är glad att det finns blandningslager. Han är söt den dära pojkvännen.


In case you didn't notice

Vi har skaffat oss varsin mustasch

Nu är det sommar på riktigt!

Egentligen fick jag sommarlov i tisdags, men eftersom jag hade två workbooks och ett typografitest hängande över mig så fick jag inte riktigt någon ro. Istället blev det sommarlov på riktigt i fredags. Då lämnade jag in allt och fick 96% rätt på testet. Vi fixade treornas examensfest och jag blir riktigt varm i hjärtat när jag tänker på hur tjusigt det blev. Dock är det rätt tråkigt att det var vi ettor som ansvarade för hela festen med dekoration och allt, tvåorna skötte champangen, maten och disken.  Nåja nästa år är det vår tur att glassa lite. Cermonin var enkel och fin. Prefekten skämde ut sig och sjöng en nils ferlin dikt. Vi år brie ost så det sprutade ur öronen och vi fixade bort allt precis lika snabbt som vi fixade till det om inte snabbare. Det bjöds på bar och dans  och vi sa hejdå till varandra. Jag fick en sovplats hemma hos jennie och undkom nattaxan och fick istället en mysig morgon. Vi sa hejdå vi också och jag kom hem och städade och tvättade hela dagen mot eftermiddagen kom jobo och sa adjö, jag somnade och vaknade av att mamma ringde och ville prata. Senare cyklade jag och emma till maxi för att handla myssaker till vår sista kväll tillsammans i kalmar. VI tittade på nationaldagsfirandet och lite senare på forrest gump som förövrigt måste vara världens bästa film. Nu är det söndag och efter lite ryckig sömn sitter jag i sängen och väntar på att klockan ska bli 14.25 för då kommer han den dära pojkvännen och det ska bli fint.













Den där kyssen

min fuckbook ursäkta jag menar ju självklart workbook blev klar och idag blev jag klar med de sista typografi uppgifterna och det känns så jädrans skönt så jag vet inte riktigt vart jag ska bli av. För att fira lagade jag min favoriträtt just nu, potatis och purjolökssoppa med vitlök chili och lime. Så snuskigt gott så jag vet inte. Imorgon är det examensfest för designtreorna och min grupp står för dukningen, så det blir en allnighter i puket. Hur mycket allnighter det blir får vi väl se. Jag har satt en maxgräns för kvällen och har två öl och en cider med mig, sedan får det vara nock! På lördag ska jag skrubba hela lägenheten och tvätta en hög med tvätt och på söndag anländer den där pojkvännen som jag inte har sett live på hela fem veckor. Det är ruskigt länge men nu har vi några dagar själva innan vi åker hem till älmhult på torsdag för att gå på en student och ännu en på fredagen. Kul.


I felt like dancing

Jag säger bara lördag, lördag lördag! Det var antagligen den bästa kvällen det här året. Jag var så lycklig och samtidigt olycklig. Det hela började med att emma kom förbi vi cyklade till tolvan akompanjerade av mando diao och folkskrål. Vi hämtade upp benet och alex och cyklade vidare mot maxi och såsmåningom till kåren där det var full rulle, så mycket folk på så lite plats. Där var volleyboll, bar och live band, Per-olaz ödets ironi eller vad? Vi slog upp vår engångsgrill och knäppte upp våra ciderburkar och rosé flaskor. Vi kastade frisbee, kissade i buskar och fnissade oss fördärvade. Vi ställde oss i kön och hade skrålsång och skvallrade om en viss kalmar FF spelare som en viss flicka dejtar. Vi sjöng och vi kramade vår nya kompis. Vi kom in på kåren som var lite roligare än vanligt med all sand. Vi dansade barfota, jag var full och väldigt väldigt glad. Jag blev erbjuden saker som man defenitivt tackar nej till och jag fick pussa en persisk prinsessa. På det hela taget dansade jag mig svettig raggade killar åt jobo och hade djupa samtal med benet. På vägen hem mötte vi två trevliga alvestabor som vi tog med på efterfest, jobo blev glad och jag cyklade snabbare än snabbast.

Söndagen bjöd på en enorm bakfylla och solkyssar vid kalmarsundsparken med två av de finaste jag känner. Vi bara var och när vi cyklade tillbaka var det balfotografering vid slottet och jag saknade hagnäs och min klass.










fuck my workbook

Alltså jag är inte på humör för att workbooka idag, det går seeeegt! Det finns så mycket annat roligt att göra som att skita ner lägenheten, glömma bort att diska, komma på att man måste boka städtid, flanera på stan och titta på gossipgirl.
Dock måste jag ta tag i mitt liv och få klart fuckern innan midnatt, jag är nämligen en bestämd jävel.