En liten sång om kärlek

Jag inser nu att jag har varit den sämsta på att uppdatera, jag har ingenting att skriva om eller jo det har jag nog men jag har varken ork eller tålamod till att göra det. Min fritid existerar inte längre när jag är ledig från jobbet är jag för trött för att göra något eller så är jag uppbokad. Min lediga vecka som kommer nu är inte fullt lika ledig längre men vad gör det om tusen år när jag kan titta tillbaka på allt med ett leende på läpparna.

Helgen har flutit på och har spenderats på jobbet och med Nils,( tors-sön om man nu ska vara petig.) Jobbet var inte roligt alls vi fick uppleva ett dödsfall som vi fasat över.Det första jag och annika sa när vi fick reda på att vi skulle jobba själva utan ordinarie personal var : 50 spänn på att X dör när vi är själva. Och rätt hade vi minsann.
Kvällen spenderades på Vita korset efter en trevlig stund på Bävervägen. Sorgeklänningen var på och vinglaset var i handen. Vilken kombination.

Bästaste Kristina är hemma och om två veckor vankas det bröllop, min fästman ( som de gamla säger) ska med. Jag är lycklig. Tänk "En liten sång om kärlek" Så mår jag nu!

O-A-OAE-WE'RE-A-HAPPY-FAMILY






Ett litet brev

Ett litet brev har gjort mig väldigt lycklig! Jag har gått vidare till andra uttagningen i Kalmar och det känns så skönt. Att öppna det kuverten var ett erkännande.


Midsommar i Stockhult!

En bild säger mer än tusen ord. Därför bjuder jag nu på bilder från den bästa midsommaren någonsin
Ett stort tack till Johanna och Lisa och alla ni som var med!











































Myggor, Nubbe Sill och nypotatis - Svensk Midsommar

Imorgon är det midsommarafton. Jag tror aldrig att jag har sett fram emot en midsommarafton så mycket som nu. Kanske är det för att jag är lite äldre så att jag kan välja  festen på ett nytt sätt? För två år sedan så spenderade jag aftonen hos dåvarande pojkvännen J med hans vänner ( ca 10 killar och en tjej) jag var 16 år, behöver jag säga mer? Förra året stod jag i ett Gatukök på öland och slet häcken av mig. Jag hatade midsommar eftersom min mobil, kamera och mp3 blev stulna. Vi firade att midsommar var över. Iår däremot ska midsommar firas i stockhult hos systrarna Kihlström.  Det kommer med största sannolikhet vara underbart, en vanlig svensk midsommar. Eventuellt kommer Nils hem så då blir det ännu en bonus, nästan som en liten julafton! Fabulöst tycker jag. SÅ nu vill jag passa på att önska alla mina vänner en riktigt rolig midsommar!


Shaking in köpingsvik!

Morgonmarodörer!

Ni som känner mig kan vittna om att mitt morgonhumör inte alltid är det bästa. Just idag vaknade jag faktiskt på strålande humör, om det var dosen jimmadelen igår eller om det berodde på tanken på en tallrik gröt som väntade i köket det vet jag faktiskt inte. Jag vet dock att mitt humör krossades många gånger om på bussen imorse. Jag fick nämligen ta 06.03 bussen och där finns bara en massa karlar som är industriarbetare och dylikt plus jag då. Hur som helst så börjar en ovanligt pigg man i 40 års åldern att vissla ungefär vid hållplats gamleby. Han "intervallvisslar" därefter fram till näst sista hållplatsen. Jag som hade föreställt mig dessa otroligt sköna 35 minuter av extra sömn var inte så road. Det bör tilläggas att under den korta stund som han var tyst så var det någon som fick sms konstant. Hans sms signal lät som en gongong. Mindre uppskattat.
Mer uppskattat var fikat med Amanda. Vi pratade om sånt man vanligtvis inte får prata om. Vi var elaka och skojjiga om vartannat. Under kvällen har jag mest varit trött ( jag skyller på bussresan) jag har limmat min nya killerdress så att linningen inte ska vika sig utåt. Heja textillim!

Jag måste även passa på att hylla Coldplays nya album! Det är otroligt!


Yes box baby. Textillim löser allt!

Snittat

Ah nu blev jag på liiiite bättre humör. Ursäkta mina utsvävningar innan. Men humöret är inte alltid på topp. Hur som helst var jag nyss inne på studera.nu och insåg att alla utbildningar som jag har sök snittar ung 15.7 då drog jag en lättnadens suck och insåg att jag nog inte har några svårigheter att komma in med tanke på att mitt medelvärde är över 15.7 Glory Glory Halleluuuuja!


Freakshow

Jag har bestämt mig just nu i denna stund, eller kanske för två minuter sedan att jag måste sluta att vara snäll. Jag måste återgå till den bitch jag var ett tag. Fast jag är inte hänsynslös jag ska bara våga sätta ner mina fötter och säga nej. N har fått för sig att åka tåg lite till, det tycker inte jag är roligt alls, kul att se varandra kanske en dag på tre veckor, där kommer mitt första nej! Jag måste även sluta vara snäll mot sådana människor som jag egentligen inte alls tycker om sådana som säger hemska saker om andra och tror att de är så jävla bra själva.  Jag skriver bara detta för att påminna mig själv och kanske Åsa om girlpower fortfarande finns.


Korkad,tom & glad

Nu tar jag långhelg efter en del intensiva dagar på Linden som min avdelning så fint heter. Fyra dagar har redan passerat och jag stormtrivs. Det kunde ni inte tänka er va? Johanna som tar hand om gamla människor, tji fick ni. Utmaningar är härligt. Imorgon blir min utmaning att ta mig an mitt rum, det ser fortfarande hemskt ut efter studenten näst intill lite plottrigt och det brukar det inte vara. Jag ska packa ner lite i flyttlådor in case off så att jag kan leva normalt igen. Sedan måste jag tvätta upp en massa tvätt  eftersom det svämmar över nere i tvättlådan. Sedan blir det en tur till filippos, min far och för att avrunda kvällen åker vi till havet. Det ska bli en skön dag som börjar med en sovmorgon.

Lisa min Fis, jag saknar dig med!
Förresten så blir jag kanske med cykel på lördag. I love second hand och mormorscyklar!


En elefant balanserade...

Det är precis så det känns, som att man balanserar. En fot i vuxenlivet och fot i det bekymmerslösa livet som student. Idag var första dagen på jobbet och det känns av. Jag fick träffa de som jag jobbar med och jag kan väl inte säga mer än att det är en brokig samling utav människor, en gammal klasskamrat från högstadiet och lite trash men det blir nog bra. Jag fick även det glädjande beskedet om ett fint gym och solarie i källaren som vi har till vårt förfogande. Yey. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag får verkligen inte ut någonting. Jo, jag saknar Madelen Jim Åsa Amanda och de andra...

Jag kan tillägga att jag är en smula patetisk som sitter med N's linne på mig. jag saknar honom.


Magpirr

Imorgon börjar jag jobba på Nicklagården. Jag är måttligt nervös!





Sjung om studentens lyckliga dag!

Jag har varit med om den roligaste veckan i hela mitt liv. Jag önskar att den aldrig tog slut!


Jag och madelen på champangefrukosten


SMMP05


Nybakad student


The pornunit åkte Cadillac till Osby



Signe och jag på min mottagning





Put your hands up!

Idag har vi treor gjort bort oss till allmän beskådning. Underbart underbart underbart. Det var faktiskt riktigt roligt och så mycket gjorde vi inte bort oss. Min kära klass kom på delad tredje plats, och jag kan säga utan att skryta att jag låg bakom 18 av de 23 poäng som vi kammade hem. Trots en svettig dag så hade jag riktigt roligt.

Imorgon är det studentbal för hela slanten som gäller, det ska med bli roligt. Lite synd bara att jag och Madelen sitter i varsin ände av lokalen. Nåja det ska bli bra och jag kommer att känna mig som Audrey och vara prinsessa för en hel dag.


Hanna och jag var lika snygga!


Jag bjöd upp Benny till en vals




Vi köpte en kundvagn för en femma



Underbara Smmp05
Jag Daniel Åsa Bonnen Madie  Frill Och Jim


Una Siesta porfavor!

Vilken helg det har varit. Det har varit sjukt underbart kul. Så kul att jag har tappat bort min röst, jag tror att Håkan Hellström tog med den till Göteborg för lagom till fredagskvällens slut så var den spårlöst försvunnen. Inte nog med att rösten försvann jag har dansat mig svettig ett antal gånger skrikit med på grov skånska till det snurrar i min skalle, druckit vin, träffat Caroline, Martina och Anton, skrattat så jag har fått ont i magen och sist men inte minst har jag insett hur mycket jag älskar att leva. Mina vänner är änglar och min pojkvän är bäst. Thank you!