Allting har ett slut.

Nej nu orkar jag inte med den här bloggen mer. Den har hängt med sedan 2007 och jag tycker det känns som att jag har utvecklats lite mer än den. Antagligen skaffar jag en annan blogg, en blogg som är mer baserad på inspiration,design,musik,mode,illustrationer & texter. Sånt som jag tycker är intressant så att det inte blir för personligt. Vill jag tillbaka så kommer jag tillbaka. Håll utkik.

PUSS & KRAM


Till Annika



Jag saknar dig!

Kurslitteratur

Som ni flesta redan vet så håller jag på  med ett eget grafiskt projekt de kommande 10 veckorna dvs fram till v2. Jag har valt att jobba med mönster, och det absolut bästa med detta är att jag får välja kurslitteratur helt själv. Och de böckerna jag har valt är fantastiska inspirationskällor. Jag älskart.

Böckerna jag har valt heter Patternfactory,  Patterns in fashion & Tidlösa mönster textilkonst från 1950-talet. Nu ska jag återgå till att bokmärka favoriterna och sedan ska jag skissa skissa skissa och skissa lite till.


Time machine



bra bra bra bra!


Funktionsnedsättning

Jag är alldeles för trött som människa. Det känns inte riktigt okej att gå upp kvart i sju för att tvätta. Har jag en gång vaknat har jag svårt att somna igen. Magen skriker efter man men jag väljer att ignorera, innan nio inget käk. Harsch!


Oh dear




Vi har möblerat om nils 20 kvadratmeter, här finns lite tomma väggar och det behövs förvaring. Jag kanske ska knåpa ihop några klädhängre.

Blyertskonst


Mönsterkonstruktion

Jag sitter för tillfället på stadsbiblioteket här i Norrköping och raggar inspiration, två av mina böcker som jag har beställt har inte kommit och jag har bläddrat och tittat och hittat fina saker i min bok som jag köpte i Berlin. Under tiden får jag hålla mig till internet, kolla upp mina favorit designers. Spara bilder, titta på attribut som jag gillar, fila lite mer på min projketbeskrivning. Den är förvisso klar men jag har på tok för många frågetecken i mitt huvud. Helt plötsligt känns tio veckor som en väldigt kort period. Snart ska jag gå ner på stan och käka lunch men först ska jag ringa designarkivet och kolla vilket tryckeri jag ska använda. Det är massa meck.




Hallo aus berlin

Vi landade i Berlin i onsdagsmorse och blev glatt överraskade över att vi hade en hel dag
framför oss, flygen gick som de skulle tågen kom i rätt tid och vi fick checka in två timmar
tidigare än vad vi skulle. så vi tog U-bahn till Alexanderplatz och började spatsera.
Vi gick och gick och gick och följde skyltar till typiska turistmål så efter ett tag hade vi
hamnat i Berlin mitte, förutom Berlins domkyrka och såsmåning om Brandenburger Tor
så hittade vi fina små broar, stadsbiblioteket, Nationalmuseum och operan. Vi hittade mysiga
butiker och vanliga kedjor på fredrich strasse.
Andra dagen veg vi åt Östberlin. Vi promenerade längs med kastanien Alle och gick i massa
små butiker med handgjorda prylar och vinylskivor. Vi hittade fotoautomater och massor
av fin streetart.
Efter några timmar kom vi fram till det mysigaste lilla caféet man kan tänka sig, pastell
så långt ögat kan nå och god lunch.
Vi åkte vidare mot Kreutzberg och tittade på mer grafitti och gick på tokiga secondhand butiker
där ägarna försökte kränga på oss gummibandsbyxor och gamla speglar.
Vi tröttnade på det och gav oss på jakt efter en mysig bar och vi hittade en som hade god
och billig öl och framförallt sköna soffor.
Vår sista dag gav vi åt västberlin, fancy shopping och trängsel. Vi besökte Checkpoint charlie
och vi kollade såklart in muren. Nils fick även sin efterlängtade Currywurst
På vårt Hostel var ljuset i koridorerna blått.
Vi åkte tillbaka till Brandenburger Tor för att titta på hur det såg ut på kvällen. Mäktigt
som bara den.

Mot berlin

Just nu befinner jag mig i Berlin, vi åkte i morse och kommer hem på lördag. Jag är i himlen.


north

Om lite mindre än en timme tar jag mitt pick och pack ( läs två stora resväskor) och flyttar för några veckor upp till Norrköping. Mitt grafiska projekt drog igång igår och jag känner mig peppad. Fördelen med projektet är att jag kan plugga vart jag vill, jag fick tom en förfrågan om att hänga med till kenya men pengabrist försvårade den saken. Jag tror veckorna kommer att gå fort. När jag kommer tillbaka bjuds det på handledningar och så ska jag hjälpa sara att flytta. Det känns sjukt konstigt att vi bara är fyra tjejer i klassen nu, vi som var en hel drös innan. Det blir bättre till våren när de saknade kommer tillbaka. Nu ska jag äta lunch och sedan blir det en språngmarch till bussen.



Haha louise är så rolig på denna bilden, jag blir så glad i kroppen när jag ser den.

Osby=Brunt








Äntligen är jag färdig med allt som har med min artistbook att göra.  Jag har även hunnit komma tillbaka till livet genom att diska och dammsuga lite och jag har framförallt duschat. Nackdelen med att grotta in sig i det man gör är att man stänger ute allt annat. Men det har varit värt det, jag är supernöjd. Allt är gjort för hand och med saker från osby, påsen är sydd för hand ( margareta min syslöjdslärare hade inte varit glad) kartongen är egenhändit vikt, namnet är ditmålat. Allt är made by me. Och jag är så jäkla stolt. det ni.