look at what you have done

Gårdagen blev tokbra fast vi fick ändra våra planer. Kåren var stängd, antagligen på grund av brist på jobbare. Vi roade oss ändå i emmas lya och blev rätt bra i gasen. Vi tog oss vidare ut till sjösjukan där det var odrägliga sjöbusar och äckliga tjejer med stringen i armhålan. Vi tog oss vidare till Bistro för att gå på the trend som också visade sig vara ett skämt, vi stannade och dansade ett tag bara för att och sedan gick vi hem till fanny och jag sov på hennes extra säng, vi konstaterade att det bästa hade varit om vi hade stannat hos emma för det var ju där det var roligast.

Idag vaknade jag med huvudvärken som gud glömde, jag lyckades somna om och blev väckt av ett samtal från N. Sen somnade jag igen fast denna gång med två alvedon i kroppen. När vi vaknade vid halv två då var vi pigga och jag kunde ta mig hem. Hemma så har jag pillat med affisch uppgiften och det är faktiskt ganska roligt. Jag tänkte köra lite jugend stil så får vi se vad som händer, men efter morgondagens handledning så kanske jag satsar på en annan stil.


saturday oh saturday

Uppe med tuppen för att gå på Ikea och kolla skyltar med alex. Vi har en gruppuppgift som går ut på att vi ska titta på olika skyltar och se hur de fungerar på ett ungefär, mycket luddigt! Hur som helst efter Ikea så blir det friskis för att hoppa runt lite, jag känner hur det spritter i kroppen sedan min lilla sjukdust i tisdags. Efter träningen blir det piff och efter det ska vi till kåren på nittiotalskväll. Livet kunde varit surare.


Oh yeah honey!

Första dagen i skolan på väldigt väldigt länge. Något som jag både har saknat och inte saknat. Mina fina vänner har jag såklart saknat men kursen vi håller på med nu känns verkligen dötrist, visuell kommunikation 2. Det är en tre poängskurs  som går igenom saker vi redan gjort.  Å andra sidan så har vi en rolig kurs paralellt i grafisk designhistoria, där vi ska utgå ifrån en stil eller formgivare och ha det/den i åtanke när vi formger en affisch för en nutidan sak.
Dock är inte tågen roliga, tydligen hade tåget innan oss haft problem med spåret mellan emmaboda och nybro för några var tvungna och gå ut och titta igenom spåret och då fick vi stå stilla till klockan tolv. Vi fick motvilligt hoppa av tåget och ta bussen som gick en timme senare. Segt men ack så typiskt.  På hemvägen mötte jag upp fanny som har fått tillgång till sin fängelsecell på smålandsgatan. Det är pyttelitet men kan nog bli mysigt.  Imorgon är det halvdag och sen blir det utgång.


Aids


I kissed the toiletseat twice

När jag kom tillbaka till Kalmar möttes jag av kram och tulpaner och tända ljus. Jag har nog inte fått ett finare mottagande när jag har kommit hem till mig själv, själv dessutom. Fanny banny och jag pratade tills klockan var ett och jag klappade ihop. Måndagen blev lugn och vi tog oss till stan där jag lämnade mina underbara silverbäbis på lagning, jag handlade ett par nya träningsskor och ett par träningstights. Vi tog oss hem mötte upp emma och tränade tomas pass. Hemma igen blev det te och shopping på maxi. Trötta som få lagade vi rotfrukter i ugn och kyckling och sedan frossade vi i ost och kex. På natten vaknade jag och mådde tokilla men jag lyckades somna om. När F steg upp och började fixa sig till skolan mådde jag sämre men lyckades ändå somna igen. När jag vaknde nästa gång kutade jag till toan och kräktes som en kalv, jag fick superhög feber och låg bara och frös och sov i två timmar och vaknade och sov och vaknade. Jag var helt enkelt inte kaxig. Som plåster på såren ringde K-store och sa att min kära dator var helt färdig och att de hade fått byta fläkten men att det inte kostade mig något alls. THANK YOU LORD! något gott bland allt det kassa. Jag fortsatte eftermiddagen med att sova och pillade i mig lite blåbärssoppa. På kvällen pratade jag med N och han fick mig att känna mig ännu ynkligare än jag redan var. Nåja, idag mår jag bättre jag har hämtat datorn, det var ett projekt som hette duga och jag är verkligen helt slut. I kväll ska vi skypa och titta på varandra i camen, det ska bli fint som snus och jag kommer aldrig vilja lägga på. Imorgon är det skola och då får jag träffa mina andra babies!


Det går bra nu kompis det går bra nu

Så, hemma igen på en kort mellanlandning, fjällen har tagit musten ur mig full rulle hela dagen upp vid åtta och sedan däcka vid tio på kvällen.  Summa sumarum det var helt perfect. Vi var hemma i fyrtio minuter i osby igår innan vi satte oss på tåget till älmhult. Vi skulle gödas, först på storkstigen och sedan på bävervägen. vi avverkade paella, helstekt kycklig med rotsaker och kaka på  en timme. Fy farao vad gott det var och jag är mäkta imponerad över a och c´s matlagningskunskaper. Vi drack vin och efter ett tag kom fritte, grannarna hade inflyttningsfest och vi fick onda ögat.  Vid tre kom kajsa och hämtade oss, vi somnade gott och imorse panikpackade han den där det sista och vi var nojjiga över kräksjukan som allan hade lyckats dra på sig. Vi hamnade på stationen och sa hejdå vi ses i norpan nästa gång. Jag kom till osby, dog på soffan och lyckades återuppliva mig själv med blåbärssoppa och alvedon. Örjan kom hem och tog den andra soffan. Mamma ville dricka kaffe och louise berättade om konstiga katter. Nu sitter jag och ska packa men får ingenting gjort, det finns inget som är så jobbigt som att packa och gudarna ska veta att jag är mästare på att packa. Louise lyssnar på winnerbäck och jag får flashbacks från mitt femtonårs jag. Om fyra timmar får jag träffa fanny och babbla av mig. Livet känns ganska bra nu.

hej 22/1










Hej 21/1






hej 20/1

 


Hej 19/1










hej 18/1










Hej 17/1







eh nils jag mååååste bajsa!

Hej härjedalen


En mycket trött PV

Skånsk/småländska flyktingar


Roar sig bäst man kan


Mormor och morfar  utanför Mora

Fredags filosofi

När klockan slog nio så var mina ögon öppnade för första gången den här dagen. När jag hoppade ur sängen så kände jag verkligen att mina svennehöfter fick jobba igår på dansen. Men det var lätt värt det för oj vad roligt det var.
När jag kasat mig ner för trappan och fixat fram frukost så satte jag igång filmen whip it med Ellen page och Drew Barrymore. Tokbra! tiden flög och snart var klockan elva och det var biggest looser. Sedan dess har jag packat och skrivit en tredjedel på mitt paper som ska in på måndag. Något som jag i princip glömt bort. Om en halvtimme trekvart kör jag till älmhult och hämtar upp den dära Noils och handlar nötter och frukt. I natt åker vi till fjällen. Han jag mormor och morfar. Men först ska vi sova i mormors bäddsoffa något som hon har förberett sedan förra torsdagen. Hon är så söt så.  Nu måste jag fortsätta skriva för om en stund kommer mami hem och jag vill gosa ner mig i henne.



You know i want ya

Igår kom jag och N hem från Kalmar. Tågen var otroligt nog i tid och vi hann med en kaffe på pressbyrån i växjö där vi bytte göteborgståg mot osbytåg. Väl hemma mötte mamma upp mig och vi tog oss hem till torpstigen igen. Katten betedde sig som en hund och vi åt plankrester. Mums. Jag tittade klart på säsong två av i en annan del av köping, världens antagligen bästa program. Finns det mer okomplicerade människor och kan man annat än älska tobbe, micke linda och mats? tror inte det.
Idag har jag sovit länge utan att bli väckt av pussar. Jag har ätit frukost framför tv.n och om ett tag ska jag åka med tåget till älmhult och träffa annika. vi ska prata ( om det finns mer att prata om efter maratontelesamtal varje dag  sen i måndags) vi ska afrodansa och jag ska få låna elsas mode. Idag kommer bli en bra dag. Nyss ringde louise och ville ha kenny begins och det ska hon få min lilla loppa.


Minimarket




Smakfulla.fina.roliga.nytänkande bilder för s/s10

This year i will



Vad ska ni göra?

A chanel-tutu


Fantastiskt fint. Kjolen är gjord utav riktiga fjädrar och den tog 100 timmar att göra.
En dansare och  karl himself på Chanels Couture Salon på 31 rue Cambron.
Fint som snus helt enkelt

-hej röda korset jag älskar dig!





hänga hängde hängt




back to reality

Idag åker vi till Kalmar jag och N. Det känns rätt skönt faktiskt, inte för att det är superjobbigt att vara hemma hos mamma utan det är mer känslan av att vara hemma hos sig själv, hos sitt eget bland sina saker och sina rutiner.  Men först måste jag ta tag i det som ska göras. jag bävar verkligen inför packningen och skjuter upp det så länge som det bara går.  Tack och lov behöver jag inte plugga idag, det gjorde jag klart igår och imorgon väntar handledning med Bosse och sen är det helg och på måndag är det redovisning. Det ska bli så skönt att ha det redovisat så att jag kan ta lov v.3 och bara fokusera på mig själv, jag ska läsa och sticka som en liten tant.




Söndagslunk







2009 blev 2010














När snön kommer till skåne


Då bylsar vi på oss det tjockaste vi äger. Vi går man ur huse och börjar busa


Vi blir kastade hit och dit och om man inte passar sig så har man snö både här och där


Mitt 2009

Januari

Jag var i Björnrike med hela familjen

Hade en fotokurs och förvandlade fritte till ett troll

Februari

Jag flyttade till min lägenhet på kungsgårdsvägen och den var orange


Jag var och tittade på melodifestivalen med mamma, louise mormor och mona

Mars

Jag och maja målade över den hemska orangea färgen och allt blev VITT!

Jag for hem en vända och tilda fotade mig till sitt projektarbete. Jag var 50-tal

April


N hälsade på och jag åt sushi för första gången på ringmuren i vårsolen

Våren kom på riktigt och vi åkte på klassresa till Stockholm

Maj


Jag provade på longboard för första gången och gick även barbent första
gången den våren.


Det var dags för årets bästa fest, beachpartyt. Vi laddade och vi kom levande ut från dimman

Juni

Vi klarade av första året och ordnade en storslagen fest åt designarna

Jag fick årets bästa överraskning, en Kristina med man som kom hela vägen
från sydney. Vilken lycka!

Juli


Jag fyllde 20 och blev överraskad av mormor



Vi blev rastlösa och turade till danmark

Augusti

Jag tog med mig Annika för en snabbis i Kalmar


Vi packade vårt pick och pack och njöt av en vecka i Grekland

September

Vi var faddrar och tog hand om vilsna nollor


Vi åkte till Götet och firade Johannas 25 års dag med håkan hellström
och jag fick träffa saknade Lisa

Oktober

Annika kom på besök och den ena kvällen blev vildare än den andra

Vi åkte med klassen till Köpenhamn och njöt av konst och god mat

November

Min lediga tid spenderades mest med att måla


Vi var en vända på Gotland och hälsade på släkten

December


Vi hade vår efterlängtade utställning


och till sist blev det jul igen och jag åkte tillbaka till de skånska skogarna
och firade med mina nära och kära