Heavy stuff

Jobb jobb jobb. Det är nog det enda jag tänker på just nu. Jag räknar ner, nu vill jag också vara ledig och lata mig. Det gjorde jag inte på jobbet då en gubbe lyckades bli magsjuk och kräka ner hela sig och sin säng, han fick även feber, och som den sanna hypokondriker som jag är så inbillade jag mig att jag var sjuk jag också. Det gick över när jag kom hem. Jag satte mig sedan på cykeln som nog får heta rut för att ära madelens bil, hur som helst så cyklade jag till filippos där jag inhandlade riktigt snygga 50 tals talrikar till det sköna priset av tjugofem riksdaler. 18 stycken tallrikar. Jag kan inte riktigt fatta att det var så billigt. Snyggt vita med ett schysst grafiskt mönster som en bård. I like.
Nu ska jag prata av mig mer med P och spåna på vårt hemliga projekt.  Det är spännande och jag är ärad sjukt ärad.Girls and boys.

Imorgon fyller bästa Jim år. Grattis i förskott!


Hej Hej!

Gud vad tiden går snabbt. Det är redan måndag men för mig känns det som söndag. I fredags var jag som sagt i Nybro och tittade på min fina fina fina skola som är så mysigt, att se miljön lugnade mig något enormt och där är så fint och fridfullt. Det ser inte ut som en skola och känns inte heller som en skola. Sedan var vi en sväng i Kalmar och tittade på lägenheten, inte just den jag ska ha men en i princip likadan. Lägenheten är helt okej. Man kan leva med ljusblåa köksluckor och ett pyttelitet rum. Jag har iaf ett EGET ställe. Helgen har flutit på jag har jobbat bort det fina vädret från morgon till kväll. Surt.  Men jag fick min vila idag som spenderades tillsammans med N vid havet. Nu ska jag sova så att jag kan jobba ännu lite till. Det är bara 7 dagar kvar nu!


HEJ HEJ REKLAM HUSET!

O'boy !

Vilket väder det är idag, helt underbart och det bästa är att jag inte jobbar morgon så jag kan också njuta av solen. Om en stund kommer N hit och jag funderar på att ta med honom ut till näset. Det hade kunnat bli mysigt med en picknick och sol och bad. Men först ska han komma hit och jag ska hämta ett paket på posten som mina vänner har längtat efter. Imorgon bär det av till Kalmar och Nybro för att titta på min skola och för att titta på lägenheten. Jag hade tur för nycklarna hade precis kommit in så jag får låna dem för en sneak peak. Nu ska jag ut och försöka fånga lite mer färg innan jag tar Hermes ( min cykel som heter hermes utan apostrof) ner till byn.


good enough to waste some time?

Det rör sig mot nattetid och äntligen börjar mitt magont ge med sig. Dumma dumma magont. Jag som egentligen skulle vart hemma hos lisa med johanna och victor (som istället tittade på mamma mia). Hur som helst så blir jag lite ledsen i ögat för det. Istället har vi haft hästfolk på besök, de var trevliga. Jag var nog inte lika trevlig.  Jag är trött också riktigt trött och jag blir inte piggare när jag tänker på arbetsveckan som jag har framför mig. Det är iallafall skönt att jag har fått mig en långhelg. Gårdagen var lugn väldigt lugn, jag var hos N och vi åt papaya och vindruvor och tittade på Juno. Den var ruskigt bra, jag älskade inledningen och hatade rollkaraktärernas rum, jag skrattade och jag grät och tackade gudarna för att jag inte är/har varit/kommer-att-bli-på-ett-tag gravid. Vi somnade och vaknade svettiga av konstiga drömmar, jag av en dröm full av tyll spetsar och skor N av en mamma pappa barn dröm. Vi tog oss senare ner till byn för att tillsammans med hanna för kolla in pingstis secondhand. Jag kom ut med ett par bruna skinnpumps vars ena klack måste klackas om. Just nu skriver jag mest för att jag inte ska skriva fler "att göra innan den 16:e" listor det har redan hunnit bli 3 bara ikväll. Nu ska jag skapa för jag känner mig kreativ, stearinljusen är tända och bläckpennan redo.

Ps. jag vill ha sällskap nu i två veckor....någon som vill offra en kväll åt mig?




Ståthållaregatan

Jag är med boende. Det känns väldigt defenitivt nu, den 16:e augusti får jag nycklarna. Det är i och för sig bara ett rum i en trea som jag kommer att dela med någon. Den ligger som rubriken berättar på ståthållaregatan i Kalmar. Pretty centralt vilket är bra eftersom jag får pendla. Ouh jag håller på att bli stor. Nu ska jag jobba och dra in pengar.

Frustration

Jag är frustrerad och har så dåligt samvete, det slog mig nyss att jag aldrig hör av mig till mina vänner och hör jag av mig är det genom ett grinigt sms. Även om det inte verkar som det så saknar jag er, hela bunten. Jag har fullt upp hela tiden, just nu sitter jag mest framför min dator och letar lägenheter i nybro/kalmar för jag har ju haft den stora turen att komma in på mitt förstahandsval (300 sökande till 30 platser). Hur som helst är det verkligen inte så lätt som jag trodde att hitta en söt liten etta inte allt för långt ifrån instutitionen för design och kommunikation som ligger i pukaberg (södra nybro) men det är det minsann. Jag har ringt på tre stycken ettor, alla uthyrda mer eller mindre jag har lagt en intresseanmälan för en tvåa, men en två på 63 kvm känns lite onödigt när det bara är jag som ska bo där. Jag har hittat en ljuvlig 2.5  i ett gammalt gult hus med glasveranda, men det är trots allt ett litet hus. hade man vart två så hade man kunnat ta den.
När jag inte letat lägenheter så jobbar jag eller botaniserar jag bland mina saker som jag ska ha med mig och tänker på vad jag behöber skaffa (micro, damsugare,tv?). Livet leker men jag märker inte det. Det är synd. Men snart flyttar jag och börjar mitt nya liv. Mitt nya liv i Kalmar län.


Den sista mohikanen

Allsång på skansen hade ett trevligt inslag, 60-tals kändisar. Hur som helst så var det en som sjöng, den sista mohikanen. Då fci jag ett fint minne från både balen och studenten då Pontus startade allsång. Åh vad jag vill uppleva det igen.





Happy Birthday To ME!


Idag har jag fått en alldeles egen kaffebryggare, nu är jag snart vuxen!



Observera min Ninjastil, vad gör man inte för lilla mor?

Knappt 18 längre

Återigen är det kass uppdatering men denna gången kan jag åtminstonde skylla på vädret, för det finns väl inte en normal människa som kan tänka sig att sitta vid datorn när solen skiner. Hur som helst tog jag Madelen och Tilda lilla Rut och begav oss till havet, första kvällen spenderades i Båstad där vi letade efter en billig resturang eftersom vi inte kände oss så sugna på att punga ut en sisådär 200 kr i runda slängar för en huvudrätt. Vi hittade tillslut ett mysigt ställe med trevlig personal och god mat. Vi tog oss hem och pratade och tittade på sex and the city tills vi började bli trötta och gick in och la oss. Sedan ringde J T och det blev ett himla liv. Gode tid säger jag bara. Torsdagen spenderades på stranden och visst fick vi färg, vissa kanske lite mer än andra. Solkyssta och hungriga satte vi oss i bilen och styrde kosan mot älmhult där det vankades grillning hos Tilda. Det var mysigt vi var en perfekt mix utav människor. När myggen hade fått sitt fick jag skjuts hem till N där några mysiga timmar spenderades. Resten av helgen har också spenderats med honom och nu mina kära vänner nu har jag också sett sex and the city filmen så nu är det bara till att prata på.

Just nu i denna stund sitter jag och funderar på vilken mat jag ska ha med mig till jobbet och om jag verkligen måste gå upp så pass tidigt som fem över halv 6 imorgon. Det är ju trots allt min födelsedag. Detta är alltså min sista kväll som 18 år. I natt 00.30 ung så blir jag 19. 

Peace and love.


Tre hjärtan

Då min vän Linda stör sig på diverse sommarpratare och de låtar som de spelar utmande hon mig Emma och Ellen till att visa vilka tre låtar vi hade valt om vi vore sommarpratare. Mitt val föll på de här tre låtarna

1. Coldplay-viva la vida-  Som är årets bästa låt
2.Yelle- A cause des garcons- Den bästa danslåten på väldigt länge
3.Montt mardié- Paraply- Den bästa covern som kan få vem som helst tårögd. Rhianna släng dig i väggen!




All i have to do is dream

Jag vill gå på bal igen. Jag kom på att jag inte har lagt upp några som helst balbilder så här kommer några väl utvalda bilder!