I'm a pornstar

Jag fick nyss ett mysko mail från någon holländsk kille på comms. Där stod det att han tyckte jag var lik Julia Bond och han frågade om jag visste vem det var. Självklart visste jag inte det så jag fick googla mig fram. Svaret jag fick var skrattretande. Julia bond är tydligen en porraktris. Det var inte skoj alls.



image175

Guys with guns

Kom nyss hem från en väldigt trevlig kväll hos Fritte. Det slog mig innan hur mycket jag har saknat henne. Min lilla Lurv. Hur som haver körde jag dit och på vägen dit underhöll jag mig med att svära åt mina medtrafikanter och med mando diaos nya skiva. Mkt bra faktiskt. Hos fritte träffade jag även på oscar hennes lillebror som gillar att leka häst med tjejer och som är hårdrockare med svart nagellack. Han kommer antingen att bli pimp eller bög, det återstår bara att se. Många skratt senare begav jag mig hemåt denna gången stod Nils( gud vad jag saknar honom ) för underhållningen, killarna i lumpen är sjuka och borde inte få ha vapen bara så ni vet.Imorgon blir det iaf en snabbvisit i Malmö med Froijd och sedan Fest hos Elle.
Nighty!


image174

Sommarminnen



Girls första dagen. Remeber?

Projektarbete- Halleluja!

Då var kontot fixat så nu kan alla som vill få sätta in pengar. Problemet var bara att komma på ett företagsnamn vilket vi tyckte  var väldigt ologiskt då vi faktsikt inte har något företag, vi ska ju bara " samla" in pengar. Men Jens som han så fint hette propsade på det. Vi kom så fint på ett namn, som jag faktiskt har glömt men som lyder ung "projekt röj en mina" och det skulle egentligen hetat projekt FÖR röj en mina. Men han var okapabel till att fatta. Ta bara det här exemplet.

Frida: Det kan väl heta projekt för röj-en-mina.
Jag: Ja varför inte, det är ju inte så att jag kommer på något bättre
Jens: Jaha okej Projekt minröjning då va?
Båda: NEJ projekt för röj en mina
Jens: Okej projekt röj en mina, han knappar nöjt in det på datorn och innan vi har hunnit säga varken bu eller bä så har han lunkat ( för det var precis det han gjorde) bort till skrivaren och skrivit ut alla papper.


Efteråt kunde vi konstatera att han inte var riktigt service minded och att han inte borde ha haft en så snäv tröja.

Kaffet väntar...

Nu nördar jag mig igen, men det är inte som de flesta säkert tror, att jag stitter här så som modebloggarna och skriver vad jag ska äta till frukost och vad jag ska ha på mig idag. NÄ så är det inte alls, enda anledningen till att jag ens startade datorn var för att kolla lite kontoinformation, eftersom vi  ska till banken idag. så so long alla. Nu är det kaffedags!

image173

P - Projekarbete, Polo, Plottrig mja det var nog allt.

Att man aldrig kommer undan Ä-hålet! Imorgon blir det en tur till Älmhult trots lovet, man kommer ju inte ifrån att vi har ett projektarbete som ska slutföras. Imorgon ska vi till banken för att fixa ett konto så att företagen kan sponsra oss. Eller man kan ju åtminstone hoppas att de vill sponsra oss. Vi ska även fixa fram en skiss till våra små "konvolut" som vi ska dela ut. Men det blir inga problem för mig och froijd inte. Vi ska bara se till att se seriösa ut med. Det kan bli lite svårare. jag får väl inhandla en polo eller något för är det nått som ingjuter respekt så är det en riktig polo. Frida har ju iaf sina glasögon.  Mitt lilla bloggbygge verkade inspirera Emma minsann kolla in hennes nya design. Simma lugnt!

Let it die, i'm a nerd.

Jag funderar seriöst på om jag håller på att förvandlas till en datanörd, speciellt nu när jag har lov. Inte för att jag har suttit speciellt mycket vid datorn idag, utan snarare för vad jag har gjort. som ni kanske ser så har jag fixat headern och bakgrunden, och det var bara ett ryck. Usch undrar hur det kommer att se ut efter framtida ryck, inte för att jag tror att det blir speciellt avancerat men ändå. Jag har nästan lite dåligt samvete för att jag inte har gjort något mer vettigt, inte för att jag kommer på något vettigare just nu men ändå, tanken.
Well jag bjuder på en nördig bild på mig, när jag och Froijd provade brillor.



image172

Känns inte de där brillorna lite nörd?


Queen bee and her pals

Det är söndag kväll och den spenderar jag än så länge framför min dator, att jag egentligen är en social varelse är ganska svårt att förstå men just nu är jag bara så trött så att jag inte orkar något annat. Att klockan bara är runt 18 är en annan historia. Man kan ju lugnt säga att det har varit brist på sömnen denna helgen, inte av den anledningen att vi har vart ute och haft det skoj utan snarare för att jag har hostat och drömt. I natt hade jag en så sjukt läskig dröm, jag minns bara att jag drömde om ormar och att jag på något sätt fick en giftig rackare på ryggen, så i sömnen börjar slå på den stackars ormen som visar sig vara Nils. Jag kan bara konstatera att om han inte anmäler mig för misshandel nu så lär han nog aldrig göra det. Jag kan även passa på att berätta att jag är lite smått beroende av halstabletter, en viss herr dickner påstod nämligen att jag lät som en viss M Lindberg när jag pratade ;)



image168
 

Making love with the flue.

Då var man sjuk då, eller ja nu är jag ju på bättringsvägen, jag har iaf ingen feber längre och tur är väl det. Jag blir knasig av att vara hemma och bara träffa familjen. Man kan säga att från "making love with the flue" så har jag nu gått till det stadiet där jag " gör slut med influensan" det må  ha varit en kort affär men gudarna ska veta att den var intensiv. I den lilla affären fanns verkligen allt, hetta passion ilska och sorg. Hetta när tempen visade mot 40,5 grader,passion när man var lagom mysig av alla verktabletter och fick för sig ett och annat, Ilska när febern kröp uppåt igen och sorg när temepn visade en mera normal temperatur utan någon hjälp från min ständiga följeslagare Ipren. Men nu är jag bra glad att det är över. eller ja nästan över iaf.
 Till helgen bjuds det på min mors årliga kalas och nu är hon på väg att bli gammal på rikitg hon fyller hela 39 år . Det ni. Nej nu ska jag in i duschen och duscha bort tre dagars svett och mys, tänk att jag kunde bli så smutsig, det blir till att skrubba attsiken nu.

image167

Guess who's gonna get some tonight!

Så kom äntligen fredagen den 19 oktober då vi satte oss i den vita saaben och styrde kosan mot stugan. När vi kom fram så parkerade vi oss i soffan och kikade lite på idol sedan styrde vi kosan mot Mc donalds för att käka lite kvällsmat, på vägen hem fick jag även farbror blå efter mig, så där var det till att köra riktigt sakta. usch jag fick jag ont i magen där men det lugnades snabbt med lite vin och trevliga samtal. När sömnen hade gjort sitt så var det äntligen lördag och efter en rejäl sovmorgon och en god frukost åkte vi söder ut. Vi hade tänk oss lite shopping innan konserten men butikerna hade bara öppet till kl 4 så det fick bli lite panikshopping, men vad gjorde det när vi slapp betala parkeringen. Vad kunde ju inte göra något åt det så vi gick och åt världens godaste pizza och efter det fick det bli kaffe på maten på espressohouse, där jobbade världens bitchigaste kille som sedan visade sig vara ganska rolig och modeintresserad. Efter en promenad till bilen där det fixades partysmink och andra skor så begav vi oss mot The tivoli för kvällens konsert med Florence Valentin och Moneybrother. Där träffade vi på självkännedoms Anders (Johansson) han är mysig den mannen alltså. Florence drog igång och vad kan man säga mer än att de fick igång publiken. Efter vad som kändes som en extremt lång väntan körde Moneybrother äntligen igång. Det var magiskt, kvällens bästa låtar var helt klart  It might aswell be now, It's been hurting all the way with you Joanna och Down at the R . Det var den bästa kvällen på väldigt länge. Och på slutet hade Jag och Frida även turen på vår sida och träffade Florence valentins sångare Love som visade sig vara en riktigt trevlig kille.


 

                         

Hellre att bli kallad slampa än att se ut som dig.

Oj vilken mix av känslor det har varit idag.  Jag har  varit arg överlycklig och nästintill ledsen. Det började i måndags när personen ifråga (vi kan kalla henne för Y)  kallade mig matilda åsa madelen elvira och amanda för slampor med orden, nämen titta här kommer ju slamporna. Vad fasen ger henne rätt att kalla oss slampor? måste man inte veta lite om personerna ifrågas sexliv då? Och det gör hon verkligen inte, det komiska är att hon egentligen är en riktig asskisser, som nu har blivit en  liten "badgirl" sen hon började tvåan.  När vi fick veta detta blev vi ju såklart inte speciellt glada eftersom vi inte ens har krökt ett hårstrå på hennes huvud, så vi bestämde oss för att prata med henne, och ja jag pratade och hon tjabbade emot och påstod sig ha haft en dålig dag. Och inte nog med detta så hoppar hon på mig och säger att jag inte är kompis med matilda på riktigt utan bara utnyttjar henne och att vi kallar elvira för tjockis vilket verkligen inte är sant. AH när ska människor lära sig att basera sina uttalanden på FAKTA? Så lilla du om du nu skulle få för dig att läsa detta, innan störde vi oss bara lite på dig, nu stör vi oss enormt mycket på dig.

Den överlyckliga perioden kom när projektarbetestimmen började. Varför blev vi glada då? Jo för att vi har haft ett sånt jäkla flyt, förra veckan fixade vi ju som sagt lokalen (gratis) och denna veckan fixade vi ljud och ljus också detta gratis. vi bestämde oss även för vilken sorts välgörenhet vi ska skänka pengarna till och det blev Röj-En-Mina, det känns lite mer speciellt än t.ex lions eller röda korset som säkert bra är snikna gamla kärringar som sitter och trycker på några miljoner var. Nu ska jag sova bort min huvudvärk och sova mig en dag närmare Nils hemkomst.


Googles version av en slampa- Dita von teese
image148

Tack.

Jag antar att jag får tacka Robin för att han är lite beserwisser ibland, det var ju trots allt han som påpekade att "sing me to sleep" kom från en the smiths låt, den har redan hamnat i telefonen. så tack.

Ännu en helg har passerat.

Fredagen började bra med en sovmorgon och ett läxförhör, det gick hyfsat bra tror jag minsann men man ska ju aldrig hoppas på för mycket.  Efter religionen var det en gigantisk håltimme så jag madelen och fritte drog oss ner till studion för att förvandla mig till audrey hepurn, hur det gick får ni nog se någon gång. Jag kom hem och förvandlades till emo när jag skulle reda ut håret, sedan körde jag mamma och örjan till ikea för att käka och de var inte sena på att utnyttja att jag nu får skjutsa dem onyktra så de drack öl och vin för hela slanten. Resten av fredagkvällen spenderades framför tv'n och idol. Lördagen började med mammamys och vi cyklade byavarv och jag inhandlade 4 väskor varav 3 av dem är kuvertväskor, i love filippos. Kvällen kom och det gjorde även Emma Frida och Annie, vi mös lite här hemma med film och mat och sedan begav vi oss ner till puben där det var massa konstiga människor, alltså allt var i sin ordning. Jag blev dock lite lätt förvirrad när en äldre man använde ryggstödet på min stol som en sittplats, alltså blev jag rövad i nacken. Vi gick på efterfest och jag och frida kände oss som två nuckor med två potentiella "par" bredvid oss, så vid halv 4 så cyklade vi hem och la oss till rätta i sängen. Denna dagen har spenderats med girl with green eyes den hemska boken som vi måste läsa på engelskan, hans cedergren är inte att leka med, morr. Jag måste även sorgligt nog meddela att även jag har fallit offer för facebookboomen.
         
                      
  

Min nya hobby.

Jag har skaffat mig en ny hobby, den heter hetsa-människor-hobbyn och är precis som det låter ett sätt att hetsa upp andra människor på. Ta min lärare bengt som exempel, sedan vi började läsa mediekommunikation så har han visat bilder på thailändska tjejer, men varje gång han tar upp den där bilden (vilket är hyfsat ofta) så protesterar jag och säger att det är en transvestiv för att så snygga är inte de riktiga tjejerna i thailand. Och varje gång blir han lika tafatt och så håller man på och säger så tills han ger sig och börjar säga pojkflicka ist. Ett annat bra exempel är min Örjan han är bra att hetsa, speciellt när det gäller annika lantz. fär är det något han inte gillar så är det henne. Motargument är min starka sida (när det kommer till hetsning, inte annars). Nej nog om detta, nu ska jag slänga ner min möra kropp i ett varmt bad och avnjuta en kopp citronte minus socker.
Tata!

image143

it might as well be winter all year long.

Gudars skymning vad kallt det är på mornarna. Det är inte kul att cykla klädd som en eskimå. Men det lär ju bli värre (hoppas jag så jag kan använda mina nya vinterstövlar). Till och med mitt rum är iskallt när man vaknar, det gör ju verkligen att jag saknar nils ännu mer, han kan värma den killen. Skolan var precis som skolan brukar förutom att Jag och Frida har bokat lokal och datum för vårt lilla projektarbete. 15/2 i aulan OCH skolan sponsrar med lokalen, så vi slipper iaf den kostnaden vilket känns som en lättnad. Om en liten stund ska mamma lilla ha mary kay "möte" så jag ska ju så klart vara spacefiller. det kan bli skoj, bara vi är klara innan grey's anatomy.

image142

Något jag gillar är..

Finns det något jag gillar mer än män i uniform så är det kvinnor i en turkos minibuss! Som sagt det krävs en kvinna för att köra turkost.

Observera att kvinnan på bilden inte har något med texten att göra


image141

Tisdag- en trött fikadag.

Vaknade i morse med något som kan liknas vid feberyra, men jag är inte den som är den så jag hoppade in i röda faran och körde mig Jim elle och Cato till folkets hus där vi skulle titta på film, den nya människan som handlade om tvångssterilisering på 50 talet, verklighetsbaserade filmer känns alltid lite bättre, jag vet inte varför. Egentligen skulle jag följt med amanda till växjö när hon tattade sig men jag kände mig inte helt hundra och avstod detta, om en liten stund ska jag ner till byn för att fika och tjattra av mig med fröken ekdahl norling, det var länge sedan jag såg hennes vackra nuna så det känns verkligen som att det är på tiden nu. Sedan vill jag gratulera Frida och Micke som klarade sin uppskrivning idag. Grattis!

Ni får ursäkta våra asses men det är tyvärr så mogna vi är.
image140

Punkt.

Nu när allt har varit så himla bra ett tag så är detta väl ett sätt att få ner mig på jorden igen.

image139

Kvällen då Johanna stack huvudet i sanden.

Oj oj oj jag skulle visst baka till ungdomspsykiatrin imorgon utbrats jag när jag pratade med matilda för sisådär en tjugo minuter sedan. Vad ska jag baka? hmm det fick bli chokladbollar det var vi båda väldigt överrens om. Men ack det hela sket sig då jag hade gjort klart "smeten" och skulle ta fram pärlsockret/kokosen. Vi hade ung en halv dl kvar och det räcker ju inte så långt. så sorry girls plus david,david &henke det blir köbekagor imorgon. My bad.

image138

Vart är världen på väg?

En 16 åring blir misshandlad till döds.Även om jag inte kände honom eller ens visste att han existerade innan detta så får man väl reagera! Det är sjukt, varför gör unga människor sånt? man kan ju tycka att folk lär sig men icke. Sedan så läser man om en pappa vars familj blivit trackaserad till den grad att han i förvirrat tillstånd skjuter en 15 årig kille, vilket man iofs kan tycka att han förtjänade det. Det är inte okej att trackassera folk, göra så att man måste ha securitas vakter som vid ålderdomshemmen i rädsla för att "moppegäng" ska komma med sina basebollträn.Var finns föräldrarna? När ska världen bli normal igen?

image137


Guy love.


Our endless numbered days.

Vilken perfekt dag det har varit. Att sova kan verkligen inte bli överskattat och man kan defenitivt inte ligga för länge i sängen. Efter att jag och nils hade tagit en ordentlig sovmorgon med lite besök av katten och dylikt så bakade vi scones och la oss tillrätta i soffan, sedan cyklade vi till stationen i det undersköna vädret. Det är dagar som den här då man är lycklig och tacksam över vad man har. Ikväll ska jag vara fyllechaffis för första gången och mina sk offer blir annie och frida. Frida bokade förövrigt Moneybrother biljetterna igår det finns fortf 2 platser kvar i bilen, glöm inte att mysiga florence är förband. Men det var bara en liten parantes som dan bülow brukar säga. Nu ska jag snart ner till stationen för att hämta upp N igen. sedan ska örjan göra en repris på mina goda tacopiroger. Just nu längtar jag bara till morgondagen och reprisen av idol då jag missade det igår.

Ni som säger att han är ful kan gå och dö!



image136

EGO EGO EGO!

Jag och Andreas i våras.


Visst är barn underbara!

Jag är nyss hemkommen från jobbet, och det som slog mig idag är inte direkt en nyhet, men jag frågar ändå mig själv, varför är barn så frågvisa? Titta bara på detta exemplet. Det är jag och två flickor i sjuårsåldern.

F1: - Har du baaarn?
Jag: - Eh nej det har jag faktiskt inte..
F2: - Men hur gammal är du då?
Jag: - Jag är 18
F1: - Jaha men då förstår jag, det är väl inte normalt att ha barn när man är 18?
Jag: - Njae det beror ju på.
F1: - har du pojkvän, för det har min storasyster..
Jag: - Ja jag har ju det tror jag iallafall.
F2: - Vasadu att du hade för sjukdom sa du?
Jag: - Va? nej jag har ingen sjukdom, ser det ut som det?
F2: - (generad) asså jag hörde nog fel.
F1: - vad heter din pojkvän då? min storasysters heter faktiskt Jonas, vänta jag får gissa jag tror han heter Simon.
Jag: - haha nej han heter Nils.
F2: - Åh vad gulligt! vad pratade ni om?

Länge leve skolan.

Så nu sitter man i skolan och har svenska egentligen borde jag leta information om Kuba till min och Dogges muntliga redovisning. Min mage skriker efter mat och det är ett tag tills det är lunch, det är hopplöst att bananer inte mätta i flera timmar det hade vart perfekt. Back to work.

Tre två ett!

Jaha då var snart onsdagen över också, en dag närmare helgen med andra ord. Det ska bli skönt med helg och komma bort lite från skolan, men problemet är att helgerna går så sjukt snabbt och sen segar veckorna och så fortskrider det. Eller det var så fram tills nu, nu går både veckorna och helgerna snabbt. Idag blev det fika på hartmans igen, med madelen Jim och frida, det var trevligt och BÖR upprepas snarast. Efteråt blev det lite prat på stationen  och Jim höll på att få en kyssattack innan han kom på sig  eller hur var det jim? På tåget var även Emma och Js med, jag måste då säga att Emma är en väldigt glömsk varelse, vad hon skulle behöva nu är en riktig man som får igång hela hennes hjärnkapacitet för jag vet minsann att det finns där. När jag och Js hade hoppat av tåget så gick vi till rödakorset och köpte på oss ett set underkläder...(eller inte) Och när jag lämnade henne åt sin dates öde så grät jag nästan. Hoppas han öppnade. Ikväll har jag mest stört mig på att bilderna vi tog idag till bengan artikeln inte gick att öppna på min dator så nej madelen jag kunde inte fixa till det. Det verkar även som att det faktiskt blir moneybrother och florence valentin den 20:e och jag känner för att skrika ett halleluja, så nu väntar vi bara på att Frida ska bestämma sig. hoppas hoppas hoppas. Nu ska jag duscha och äta apelsin polly!


Fruktsallad ÄR gott!


Dagen då glasögonormarna invaderade media.

Idag hade frida med sig alla sin provbrillor och såklart var vi ju tvugna att prova allihop. Så där satt vi framför datorerna och skrattade, tur att ingen såg oss. På lektionen var Jan ovanligt kaxig och han slängde ur sig både ett och annat konstigt ord, den mannen är mysko, men ja vi tycker om honom ändå, iaf vi graf elever. När lektionen var slut så begav vi oss till Hartmans  i vanlig ordning och drack lite kaffe och pratade lite dynga, där såg vi en kille som vi tidigare kallade för prinsen men som numera ser ut som en dagisfröken som ber sina barn att akta sina ljusa byxor när de leker med fingerfärgen. Vi såg även ett annat bekant ansikte, och jag fick någon konstig reaktion ung som om jag vore nötallergiker, jag blev röd och började skratta, nötallergiker börjar iofs kippa efter andan men ja det gör jag också när jag skrattar så därför kan jag jämföra reaktionen med det.

     

Hilarious!




Ett två tre nu tar vi det där förbannade fotot.

Ibland blir man glad av små små saker. Just nu är jag glad över ett telefon samtal, vad skulle jag gjort utan min mobil det är frågan, just så betuttad är jag. Just nu när jag inte har så mycket att göra, om man bortser från svenska arbeten engelska läxor och ett litet föredrag om ghandi så tänker jag mest på hur mitt körkort kommer se ut, minen som är på fotot är banne mig inte att leka med, tänk er trötta ögon ett väldigt nöjt leende och ett finger i röven, ungefär så ser jag ut. Det är horibellt. och det värsta  är att det fanns bilder som var bättre men gubben hade ju "arbetserfarenhet" och det hade ju inte jag, jag har ju bara medieprogramserfarenhet och frittetjat och bilder osv. Så sod off gubbe. Jag vill även välkomna Jim in i banangemenskapen. Kolla vad ni är här!
Nu ska jag ta mig i kragen och göra lite nyttigheter. 

Banan?

image130

Hård.Grön.Mjuk.Gul.Slajmig.Brun?
Är det verkligen jag?

Fredag lördag söndag måndag.

som vanligt är jag dåligt på att uppdatera på helgerna och denna helgen är inget undantag direkt. Helgen började bra med lite fredags mys med nils, vi hyrde dreamgirls och åt oss feta på godis. Dreamgirls var lite lagom dryg och vi var nära på att slockna i soffan båda två. Lördagen börjar också bra, och framåt eftermiddagen blev det stress, när jag kommer på att jag ska sminka mig innan tåget går, så mja det blev ilfart med röda faran ner till ica för att lämna tillbaka filmen och sen på tåget mot älmhult. På kvällen var det av till bråthult där det var 38 års fest för andreas och philip, vilket var himla mysigt.  Det var precis som väntat en salig blandning av människor, några tjejer hade nittiotalsurringningar och behåar som stack upp och andra var bara fjortisar som vanligt, och så var det ju vi. Vi som gjorde allt för att förlöjliga de hemska techno människorna. Tvi valen och så sant som det var sagt som blev det förlöjling på högsta nivå med moves från stampa med leroy och en egenkomponerad dans som vi kallade för "the fist ****". Kvällen led mot sitt slut och efter en omgång med do you feel like i feel natalie natalie, så somnade vi som två stockar. Söndagen var också mysig, jag kan inte annat än att konstatera att det har varit en mysig helg, (och ja mysig är nog ett av mina favoritord) det ända tråkiga var att säga hejdå men som tur är så kommer det snart ett hej igen.
  Denna dagen måndagen har dock inte varit lika mysig med ungdomspsykiatri prov och konstiga brev i skåpet hrmmm jim och tommy ni ska få igen. Och emma och frida ursäkta att jag anklagade er när det vankades ugglor i mossen.

Bilder från helgen: