Hellre att bli kallad slampa än att se ut som dig.

Oj vilken mix av känslor det har varit idag.  Jag har  varit arg överlycklig och nästintill ledsen. Det började i måndags när personen ifråga (vi kan kalla henne för Y)  kallade mig matilda åsa madelen elvira och amanda för slampor med orden, nämen titta här kommer ju slamporna. Vad fasen ger henne rätt att kalla oss slampor? måste man inte veta lite om personerna ifrågas sexliv då? Och det gör hon verkligen inte, det komiska är att hon egentligen är en riktig asskisser, som nu har blivit en  liten "badgirl" sen hon började tvåan.  När vi fick veta detta blev vi ju såklart inte speciellt glada eftersom vi inte ens har krökt ett hårstrå på hennes huvud, så vi bestämde oss för att prata med henne, och ja jag pratade och hon tjabbade emot och påstod sig ha haft en dålig dag. Och inte nog med detta så hoppar hon på mig och säger att jag inte är kompis med matilda på riktigt utan bara utnyttjar henne och att vi kallar elvira för tjockis vilket verkligen inte är sant. AH när ska människor lära sig att basera sina uttalanden på FAKTA? Så lilla du om du nu skulle få för dig att läsa detta, innan störde vi oss bara lite på dig, nu stör vi oss enormt mycket på dig.

Den överlyckliga perioden kom när projektarbetestimmen började. Varför blev vi glada då? Jo för att vi har haft ett sånt jäkla flyt, förra veckan fixade vi ju som sagt lokalen (gratis) och denna veckan fixade vi ljud och ljus också detta gratis. vi bestämde oss även för vilken sorts välgörenhet vi ska skänka pengarna till och det blev Röj-En-Mina, det känns lite mer speciellt än t.ex lions eller röda korset som säkert bra är snikna gamla kärringar som sitter och trycker på några miljoner var. Nu ska jag sova bort min huvudvärk och sova mig en dag närmare Nils hemkomst.


Googles version av en slampa- Dita von teese
image148

Kommentarer
Postat av: Tilda

att vara slampa är att vara vacker enligt google. hurray to us! haha, hon är ju egentligen en väldigt obetydlig person i det stora hela men nu får hon ju iaf lite uppmärksamhet i form av hat. det kanske är det hon söker!!?

Postat av: Jim

Om jag hade varit som er hade jag släppt detta som Matilda är lite inne på. Hon kallade er slampa och ni har nu fått reda på varför hon gjorde, hennes svar var nej förlåt ÄR det dummaste svar jag någonsin hört i mitt liv. Så var nu "större" i detta än vad hon kommer att vara. För vi vet att alla som säger sådant om er aldrig har en riktigt bra förklaring. Det kommer bara störa henne ännu mera om ni ignorer henne totalt, fastän jag vet att det bli jobbigt. Så, nu har jag sagt mitt! :)

2007-10-17 @ 22:24:25
Postat av: alexandra

här är de fint :) ska sticka o äta mat snart... göra ihelgen?

2007-10-19 @ 17:20:04
URL: http://nalindra.blogg.se
Postat av: amanda

dita von teese ? slampa ? hon är ju ursnygg !

2007-10-29 @ 20:12:00
Postat av: Johanna

Klart hon är, därför bevisar det ju att "slampor" är snygga!

2007-10-29 @ 20:26:41
URL: http://www.jowhaina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback