shall we stay here forever

Imorgon håller jag som sagt mitt tal. Jag börjar bli nervös nu. jag får helt enkelt låta bli att tänka på det. så nu borta från mitt huvud. istället ska jag packa inför helgen. det blir norrköping igen. det ska bli skönt att inte vara borta från nils så länge den här gången. nästa helg kommer mamma och mormor upp, det ska också bli supermysigt. De är typ de enda som brukar komma med jämna mellanrum. Nils och familjen. Fritte, tilda, martina , annika och åsa har ju också vart här en sväng. dock finns det vissa som aldrig finner tiden hur ofta man än påminner och till slut slutar man fråga för att man helt enkelt inte orkar. Vissa tycker att det är bättre att umgås de få gångerna man är hemma.  Ni får ursäkta mig men det är så jag känner.


hum hum my little hummingbird


still in progress

Fjärilar i magen

Igår höll de första i klassen sina tal, idag ska del två hållas och imorgon torsdag är det min tur. Behöver jag säga att jag har fjärilar i magen? det kommer nog vara de absolut längsta fyra minutrarna i hela mitt liv. Det är skumt att man är så jädrans nervös över en sån pluttgrej. Det mest nervösa är att få veta betyget efteråt. Hmm vi kan bara hoppas på det bästa. Idag ska maja tala, hon är så nervös att hon ska dricka vin till frukost och gömma sig i en svart peruk. spännande.


Ungefär såhär ser jag ut idag. blommig klänning, hatt och en svart kofta. skillnaden är väl att då var det sommar nu är det höst.

painted by numbers

Jag målar. För första gången på toklänge målar jag irl med en pensel i min hand på duk, inget illustrator eller ps måleri här inte. Tavlan ska heta hummingbird,den är helt uppskissad på duken men jag har inte ens gjort klart bakgrunden än. det ska bli spännande att se vad det blir av den. Det fina med att måla är att man kan stanna upp och fundera och ändå måla samtidigt. det är avslappnande på något vis. Med lite jenny wilson i bakgrunden behöver man knappt tänka över huvudtaget. förtjusande.


Pang krash boom

Igår när jag inte kunde somna så satte jag mig och skar ut lite geometriska former i rosa papper och satte upp på väggen. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag tycker om det hela.




Fulsnyggt

Det känns konstigt att ha en del tid över. Tar man denna veckan och jämför med förra veckan så är det som dag och natt. Jag har hunnit med en massa nödvändiga saker. Dock inget som har med det som jag egentligen skulle göra men äsch. Det tar jag imorgon. Bland annat tog jag dessa tokfula gamla chaiburkarna som jag har stoppat in längst in i skafferiet och klädde om dem. Det blev förhoppningsvis lite bättre.





Jovos änglar

I fredags bjöds det på workshop i skolan. Vi var tre " reklambyrås" Vi i vårt lilla lag kallades jovos änglar eller något i den stilen. Hur som helst vårt lag bestod av Jovan: Projektledare : Emma: AD Julia: Copywriter Jag: Copywriter Sara: Orginalare Jobo: Layoutare och Ewe: Grafiker Vi var ett fint gäng. Det svåra var dock att komma på slogans till vår produkt som råkade vara fylld zucchini med ris och tomat inlagt i en konservburk. Målgrupp män 50+ Geografi: Gävle och norrut. Svårt som sören. Vi fick fram Knäck en libanes, orientalisk mat på burk. Dock ansågs det rasistiskt, inte av oss då vi konnoterade till Knäck en öl osv.
Eftermiddagen bjöd öven på en tur till Norrköping tåg mellan Kalmar och Kisa, buss mellan Kisa och Linköping och sedan tåg mellan Linköping och Norrköping. Helt okej. Jag hann skriva klart min rapport iaf.  Väl framme väntade nils med baguetter och vin. Jag kände mig som one million dollar. Det var fint. Helgen har var mysigt. Vi har sett flickan som lekte med elden. helt okejbra. inte bra bra utan mer okejbra. Vi har flängt runt på kulturnatten och drukit bakis chai på espressohouse. Summa sumarum sjukt kul. Hoppas kommande helg blir lika fin.





Inspiration:Kärlek








just kiss me alright!



Jag är nyss hemkommen från Norpan. Dock känner jag att det enda jag vill är att åka tillbaka. Tur att det snart är torsdag så jag faktiskt KAN åka tillbaka. Han är så fin. Han är min.

Vilka tror vi att vi är

Något av det finaste jag vet är att stå i min franska såhär på kvällskvisten, lyssna på Bo Kapsers orkester och bara rensa mitt huvud, från precis allt. Speciellt idag när akademiska termer ska användas i rapporten/uppsatsen som ska in i morgon. Jag har inte alls lust att skriva den, men jag har nog inte så stor lust att skriva på den imorgon heller för den delen, jag måste helt enkelt ta tag i den och bita i det sura äpplet. Då är det bra att den franska finns.



CopyCat 2009 i pukeberg

Pust, nu är våra copyuppgifter slut för den här gången. samtidigt som det är en stor lättnad i fallet där jag faktiskt hinner göra saker nu. men det är ändå en viss saknad för jag tycker det är väldigt roligt. Det hade vart kul att fortsätta.
Istället får jag ta tag i en annan mastig skrivupg nämligen en rapport om det argumenterande talet som vi ska hålla. Tyvärr kom jag näst sist på sista dagen  dvs torsdag nästa vecka. Det hade kunnat bli en roligare placerig men vafasen.
I vilket fall som helst så åker jag till Norrköping i morgon för att pussas och fira vår tvåårsdag och sådär. Det ska bli  kul. Jag gillar den staden. Tyvärr kommer jag missa ung halva dagen i skolan pga det, men men det blir bra ändå. Jag får ju ut ngt gott av det.




Lets go nuts

Idag har jag fått den stora äran att göra en produktutvecklande copy åt Nötcremé. Min favvo. Inte så lätt då den skulle vara på engelska. Jag tog den lätta utvägen idag. Då jag har en säljande text om mig själv kvar att skriva.


copywritea,copywriteing,to do copy...

Alltså jag suckar djuupt. jag är inte på humör just nu. Att skriva en copy om bullens pilsnerkorv och samtidigt komma på slogans är lite lagom lajbans. det bästa var att jag faktiskt fick korvarna av mina snälla lärare. Nej nu ska jag sova, det är en lång dag imorgon. Vi ska bla bygga en container av plexiglas. Spännande


Såhär blev min. Jag orkar inte med något avancerat. Nu ska jag nana.

" skriv en erotisk manual för handdiskare"

Copytexter valsar framför mina ögon. Min favoritupgift tills morgondagen är " skriv en erotisk manual för handiskare"
Såhär blev min.

Fyll din ho med varma bubblor.

Tappa först upp ett rykande hett bad, fyll det med väldoftande olja. Klä av dig det som är onödigt att ha kvar. Greppa skaftet . För sedan borsten mot det varma outforskade nedre regionerna.
Fyll sen de nedre regionerna med det smutsiga. Greppa det runda, håll det i ett stadigt grepp, gnid borsten mot dess runda former, runt, runt, runt. Ta inte i för hårt utan vårda det ömt. Jobba dig neråt och välj omsorgsfullt ut var du vill placera dina våta bubbliga kyssar. När du har valt ut där du helst vill leka, ta fram borsten igen, dra några drag fram och tillbaka och placera borsten på det runda fina. Polera och rengör varenda uns som är skitig, låt inget slippa undan. Jobba effektivt ram och tillbaka, runt och tvärsöver och sedan kanske lite på baksidan, gnugga på ordentligt. All skit ska bort.
Ta sedan med nya krafter fram det tunga artilleriet, där gäller det att gnugga ännu hårdare runda allt ännu fortare. Tappa inte ditt fokus, försök att andas normalt. Stå ut. Fortare, fortare innan du tillslut upplever kreschendot . sjunk ihop i en hög, andas ut.
Dra sedan snabbt bort borsten, skölj av det vita våta och torka. Torka försiktigt av varje del av det våta tills det är torrt och lent.  Nu kommer du att känna en varm och tillfredsställd känsla i din kropp.  Fortsätt göra på det här sättet några gånger i veckan och du kommer att känna dig som en helt ny person. Det smutsiga är som bortblåst.

Girls, Put your records on!

Inte hade jag en aning om att man kunde hinna med så mycket på så kort tid. I fredags tog jag jobo och emma våra väskor och flydde småland. Jobo fyllde 25 och vi tog en sista minuten till hennes hemstad göteborg. Vi började kvällen med Håkan Hellströms sista konsert på väldigt länge. Den upplevelsen var sjuk i sig. Tänk er toklång kö och ett hav av 15 åriga flickor som är så fulla att de knappt prickar munnen med cigaretterna som de suger i sig. Mitt i allt drar flickan framför oss ner byxorna och sätter sig ner och kissar. Halvmysigt sådär.
Vi bestämde oss för att gå ut och ta en öl och Ika presenterar oss för Grill del mundo, världens mysigaste ställe i en källare men olika teman i olika rum. Stället är smockfullt och vi sätter oss i trädgårdsrummet. I rummet bredvid kommer Håkan Hellström med vänner och familj och sätter sig. Han passerar oss och när han kommer tillbaka säger johanna " Ah sjukt bra spelning" Varpå håkan bugar och säger " tack så hjärtligt" DÅ kläcker jag ur mig " Håkan Håkan, min vän Johanna här fyller 25 år idag" Han gratulerar henne på bemärkelsedagen och johanna blev tokröd om kinderna och jag blev nöjd. Vi staplar till sängen vid tre på morgonen och sover som stockar.

Lördagen spenderades mestadels på stan där emma gick bärsärkargång på Weekday. Jag kom hem med ett par jeans så jag var rätt lugn. Vi stressde hem och hoppade snabbt på vagnen mot stadsteatern igen. Vi kikade på en föreställning som hette en trettondagsafton och något till som jag inte minns. Det var hur som helst en komedi som hade den vackraste scenografin jag sett. Jag har nu lovat mig själv att bli lite mer kulturell. VI åkte tillbaka till Majorna och fixade till oss. VI mötte upp fina fina fina Lisa och tog oss till Grill del mundo igen. Vi lyckades återigen komma in trots min ringa ålder och efter ett tag begav vi oss till barbord styrbord en dansbåt. Lisa gick hemåt vilket var synd och vi kom isäng vid femtiden ungefär.

Igår spenderade vi eftermiddagen med johannas familj. Vilken fin familj den kvinnan har. Så otroligt välkomnande. Och vilken mat de bjöd på sen. Tagliatelli med kantareller och spenat och till det fläskfilé och en mintchokladkaka. Så fint med hemlagad ordentlig mat som är lagad med glädje och kärlek.
När tåget hade tagit oss tillbaka till Kalmar väntade en lång telefondate med Nils. Vi firade två år vilket vi ska fira i helgen. Mysigt.













Gothenburg i came back.

Shit vilket meck det har varit. Jag och emma fick tag i varsin sistaminuten till Nässjö imorgon men inte vår birthdaygirl johanna. Hon fick ta en normalbiljett. Vi har dock sjuk tur eftersom vi får åka gratis från Nässjö till Göteborg eftersom johannas vän är tågvärd och var snäll nog och fixade det till oss. Annars hade det blivit dyrt som snus. Idag har jag mest skrivit tal och tittat på Idol. Senare får jag ju packa också men det ska nog gå bra. Vi stannar ju bara över helgen. Jag måste även ringa Lisa så vi kan ses på lördag. Jag känner på mig att detta kommer att bli en toppenhelg. Jag ska försöka hitta ett par snygga Mc boots since mina myggjagare tragiskt gick bort i lördags. Svarta låga skor är viktigt för en fulländad skogarderob.


I'm gonna spend my money

På kurslitteratur. Wohoo, sjukt kul eller inte men detta är i alla fall mina tre nyförvärv. 510 kr fattigare så jag hoppas minsann att jag lär mig något av dem. The copywriters handbook ska vara utläst till måndag, jag dör lite när jag tänker på det eftersom det är drygt 300 sidor akademisk engelska om hur man skriver copytexter, jag tänkte jag skulle börja nöta lite ikväll innan jag somnar.
Dagen har varit bra, är trött som attans i min fot och känner att jag kommer att ha en rejäl träningsvärk i min högra vad. Man måste tänka för varje steg man tar. Höger vänster höger. Jag är dock lite stolt över att ha dragit ner på mina värktabletter från runt 8 om dagen till 2 om dagen. Det är ganska värt.  Idag fyller bästa sara år och vi har firat med kalas. hon bjöd på hembakad blåbärstårta och trevligt sällskap.  Det var fint. Väl hemma lyckades jag bärnna mina fiskpinnar så brandlarmet gick igång. Lite halvsmidigt sådär. Nåja jag ska inte klaga. Nu ska jag hoppa i sängen med min Copybok.


Blod svett och tårar

Dags att byta bandage på foten. Som den fool jag är så trodde jag att "alla" fyra stygnen satt i mitten såret, men tji fick jag när jag tog mig en närmare titt, för ett av stygnen satt på ovansåren. Blä. Det var fin blå färg på tråden iaf. Koboltblå. Det finns bildbevis för den som vågar titta, jag lovade dock jennie att inte visa. så då gör jag inte det.
I det hela har dagen gått bra, workbooksamtal och en runda på cykeln. Svårt att ta sig upp och bromsa men vad gör väl det? På nyckeln träffade jag på söta ettor som frågade hur det var, vi faddrar har lyckats uppfostra dem väl, mitt fadderhjärta jublar!


Dagens bästa


I våras så fick ju bästa pernilla en tisha utav oss när vi slutade, vi gav henne ett mission, nu har hon utfört det. Bra jobbat!

Ni kan läsa hela inlägget malin wollin har skrivit
HÄR skrolla ner till dagens bästa.

Frenzy

Snart ska jag titta på mitt sparade trueblood avsnitt, först ska jag poladroida mig lite, jag blir lika nyförälskad varje gång jag inser hur fint det är. Det finaste är när man framkallar dem och får dem på fotopapper, det känns nästan som på riktigt och färgerna blir tokbra.







Titta alla fick helt olika färger. Charmigt.

Painkillers







När jag insåg att mina alvedon var slut så tokläste jag på mina eeze. De fungerar lika bra som painkillers vid infektion och dylikt. Himla fint tycker jag.


Tigerlily

Idag är jag stolt som en tiger. Jag har klarat min första officiella dag som invalido. Det har gått sakta för att vara ärlig jättesakta, men jag har trots allt tagit mig fram och jag har klarat mig själv. Jag är dock jäkligt glad att jag hade nils vid min sida igår när jag vaknade med tanke på att jag knappt kunde gå ordentligt förrens vid klockan 14. Inte för att jag kan gå ordentligt nu heller men ja ni förstår.
Skolan har gått snabbt och föreläsningen idag var faktiskt riktigt intressant, han kan när han vill den där rinaldo. Mitt iallt ringer mamma och frågar om jag vill ha en rosa eller en svart väska. tough choice men det blev en rosa.
Väl hemma sitter jag nu med en nybryggd kopp espresso ( jag visste att mina söta secondhandkoppar skulle komma till användning) och en bit av kakan jag bakade igår. Jag ska snart börja på att analysera Catrins tal med hjälp av argumentationsmodellerna. Knepigt men jag får se hur det går.
Nu kaffe och Kaga..


Bloody saturday

Oj vilken helg. Det har hänt så otroligt mycket. både positiva och negativa saker.  Fredagen var verkligen perfekt, vi var ute lagom länge och de spelade perfekt musik hela kvällen. Det var otroligt lyckat. Lördagen började bra vi åt lång och god frukost. Sedan ringde nils pappa eftersom nils mamma skrev en tenta här i kalmar så var han också med så vi mötte upp dem för lite våfflor och skitsnack.  Det var trevligt. Det var mindre trevligt när vi skulle bege oss hem, jag köpte en cykelpump som inte fungerade, vi fick låna jobos pump och var precis påväg ut på parkeringen när jag fastnade med min högerfot i hjulet och får tre djupa jack in i hälen. Tack gode gud att jag hade skor på mig, med tanke på vad ekrarna i hjulet gjorde mot min sko den trasades sönder i hälen samt åkte av. Det kunde som sagt gått värre men det ju var sådär kul att se skinnslamsor och en massa blod, vi som bara skulle till maxi och handla. Emma sprang och hämtade plåster men vi gick eller jag hoppade på ett ben in till jobo som sköljde rent hälen och la en gasbinda runt. Eftersom det pissblödde från det mittersta såret så beslutade vi oss för att låna alex bil och ta oss till akuten. Det var rätt bra beslut för väl där trodde dem att min sena var av, vilket den turlig nog inte var. Istället blev det fyra stygn i mittensåret. Bedövningssprutorna var inte nådiga, jag slutade räkna vid fem men det var dubbelt så många.  Idag har jag haft problem med att gå och stygnen spänner men vafasen jag klarar mig. Det känns bara trist. Tur att jag har världens bästa pojkvän som spenderade tre timmar på akuten med mig och att jag har världens bästa vänner som plåstrar om mig. Som tack har jag bakat gamlafarmors chokladkaka som jag ska bjuda dem på senare ikväll. Jag har många änglar runt om mig. Tack!



Min söndertrasade sko, klacken är helt uppkörde och hela skon är skev.




Glamourama


Det är inte allt för glamoröst att vara sjuk. detta är ingen glamorös bild what so ever men vet ni vad, jag tror jag är på bättringsvägen. All vila måste ha gett resultat. Hell yeah! Friday here i come!

You give me fever

Update från sjuksängen, Jag är precis lika pissig som igår. Det som gör det hela ännu mer surt är att jag missar pubrundan som är ikväll. Som jag hade längtat, men jag har lovat mina närmaste att jag ska stanna hemma i sängen och vila så jag är pigg till på fredag. På fredag är det nämligen avslutningscermoni och det är en väldigt fin pojkvän som kommer ner då, så jag måste verkligen bli frisk. Det känns som att alla i meskalinstaben har fått någon form av förkylning på sig, alla med samma symptom; trötthet, hosta, snuva och lite feber. Gött! Idag har jag missat den första föreläsningen sedan jag började i pukeberg, det är helt sinnes vilket dåligt samvete jag har över det. Istället för att lära mig om argumentation har jag lärt mig allt om vampyrerna i true blood. Något gott för sjukdomen med sig.



det snurrar i min skalle

Jahapp, då ligger man hemma nerbäddad i sängen och snörvlar. Det känns inte så pepp att vara sjukt förkyld just nu så jag har tagit en vilodag. Vi hade bara ett möte idag med utställningsgruppen och ett med vår lärare så det känns inte som att jorden går under. Det känns dock som att jag ska gå under, jag måste bort till apoteket som tack och lov ligger fem minuters cykelväg från mig, jag ska bunkra upp med ipren, eeze och en febertermometer eftersom jag har en känsla av att jag har feber. Jag kallsvettas och skakar och så fort jag reser mig upp känns det som att hela världen snurrar ett extra varv. Nej enough of my pitty. Nu ska jag kika på true blood och samla krafter till att cykla som vinden.


Remeber the time you drove all night

Om fem minuter bär det av till pukeberg igen, denna gång för pukebar. En fest på skolan som vi i meskalin anordnar. Ska bli sjukt kul att få ut de andra från kalmar med. DEt lyxigaste av allt är att vi får skjuts av sexmästaren himself till nybban.


Turk-rosa-vatten



Förutom att våra fantastiska faddertröjor är fantastiskt färgglada så blir även vattnet fatastiskt färgglatt när man handtvättar tröjan.

Bulletproof

Och jag klarade min första och enda nyktra kväll på kåren, mycket tack vare ida som drog i mig och tvingade mig att dansa när jag helst ville lägga mig i ett hörn och sova. Det värsta var att när jag kom hem halv tre i natt så var jag inte ens trött, jag hatar när det slår över så.  Idag har jag trots allt sovit länge vilket var jäkligt välbehövligt, jag kan inte skryta med att jag har behandlat min kropp sådär superbra den senaste veckan. På tok för mycket alkohol, för lite sömn och för lite hemlagad mat, jag har levt på tonfisk och mackor på ett ungefär. Idag är det tack och lov vilodag, jag har tvätt-tid och fixar lite i lägenheten. Ikväll var det meningen att jag emma jobo, min, oske & Kautto skulle kolla på Inglorious basterds men jag tror jag hoppar det och hänger på idas förslag om filmkväll med dåliga filmer och chips.
Vi får väl se helt enkelt.








bad bad update

Jag är så dålig på att uppdatera. Man får passa på dagar som idag när man har fem minuter över.  sedan jag kom tillbaka hit har det varit så otroligt mkt att göra. Oftast går jag upp vid sju, kommer hem vid ett är hemma ngn timme och slänger i mig mat, sen bär det av  och jag kommer hem runt två. Jag börjar bli rätt slut nu faktiskt, men jag har haft kul att faddra så jag ska absolut inte klaga.

Igår vad det förresten turkossittning, det var skitskoj, jag slänger in en photoboothbild på hur jag såg ut.
Jag hinner inte skriva så mkt mer, om fem min ska jag hojja ner och ha hand om en skattjakt, sen är det speeddateing och sen vanlig kårkväll, eftersom jag är nykter fadder idag så måste jag vara med på allt. pust.