" skriv en erotisk manual för handdiskare"

Copytexter valsar framför mina ögon. Min favoritupgift tills morgondagen är " skriv en erotisk manual för handiskare"
Såhär blev min.

Fyll din ho med varma bubblor.

Tappa först upp ett rykande hett bad, fyll det med väldoftande olja. Klä av dig det som är onödigt att ha kvar. Greppa skaftet . För sedan borsten mot det varma outforskade nedre regionerna.
Fyll sen de nedre regionerna med det smutsiga. Greppa det runda, håll det i ett stadigt grepp, gnid borsten mot dess runda former, runt, runt, runt. Ta inte i för hårt utan vårda det ömt. Jobba dig neråt och välj omsorgsfullt ut var du vill placera dina våta bubbliga kyssar. När du har valt ut där du helst vill leka, ta fram borsten igen, dra några drag fram och tillbaka och placera borsten på det runda fina. Polera och rengör varenda uns som är skitig, låt inget slippa undan. Jobba effektivt ram och tillbaka, runt och tvärsöver och sedan kanske lite på baksidan, gnugga på ordentligt. All skit ska bort.
Ta sedan med nya krafter fram det tunga artilleriet, där gäller det att gnugga ännu hårdare runda allt ännu fortare. Tappa inte ditt fokus, försök att andas normalt. Stå ut. Fortare, fortare innan du tillslut upplever kreschendot . sjunk ihop i en hög, andas ut.
Dra sedan snabbt bort borsten, skölj av det vita våta och torka. Torka försiktigt av varje del av det våta tills det är torrt och lent.  Nu kommer du att känna en varm och tillfredsställd känsla i din kropp.  Fortsätt göra på det här sättet några gånger i veckan och du kommer att känna dig som en helt ny person. Det smutsiga är som bortblåst.

Kommentarer
Postat av: ewe

bara för att du har världen bästa snuska fantasi..min är torr som fan mot den här juh

2009-09-22 @ 00:13:59
Postat av: Martina

wäh, hur bra är du inte egentligen? :D saknar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback