Datorförsäljning med vaniljdoft.

Igår vaknade jag vid 9 av att telefonen ringde, det visade sig vara en kvinna vars man var intresserad av datorn som jag la ut på blocket i fredags. Två timmar senare var min plånbok en aning tjockare. På kvällen bar det av till Jonas & Sara för melodifestivalen, det enda jag kan säga om den var att rätt låt vann. Helt klart! Ola Salo bara skriker Schlager när han har den outfiten på sig, och jag har nog aldrig sett en man vara snyggare i smink.

Idag blir det kalas för hela slanten. Mamma har gjort vaniljpannacotta så att det gott och väl räcker till en hel arme' trots att vi bara blir 9 pers, eftersom alla andra är "sjuka". Så nu får jag slå ihjäl lite tid till.

I'm Off
J.

Är det nu jag kan kalla mig för bloggare?


Man kan ju inte låta bli och undra om det överhuvudtaget finns någon som vill läsa om mitt liv.
Ett liv i en liten skånsk by som denna, där varje dag är den andra lik. Tråkigt nog var denna dagen precis som alla andra,hade studiedag idag vilket iofs var väldigt skönt så jag och mamma tog bilen och åkte till mormor och fikade. Där bjöds det på vaniljhjärtan och kaffe. Mormor passade även på lassa på oss en massa kokböcker, ingerfära och andra diverse saker som hon hade lånat av oss.
Off until tomorrow

J.