Att boka eller inte boka det är frågan...

image126
Moneybrother, lördag 20 oktober 2007, kl 20.30


THE TIVOLI, Helsingborg

Support: Florence Valentin
Insläpp kl 19.00, på scen kl 20.30
Åldersgräns: 13 år

Menybiljetter (=sittplats) bokas genom The Tivoli: 042 - 18 71 71.   


Johanna du ska veta!



Linda när hon är som allra bäst!

Summering.

Både idag och igår har varit extremt korta dagar med en lektion, det känns nästan lite onödigt att åka till skolan för att vara där i knappt två timmar. Just nu är det lite dumt att jag är lite för feg för att skolka just bara för sakens skull.
Gårdagen var iallafall jättemysig, jag madelen annie frida och åsa begav oss till kristianstad för att leta present till andreas och philip som har 20+18 års fest imorgon. det ska bli mysigt. Det blev en massa spring i affärer och en massa mat, det är dumt att man blir så hungrig av att shoppa. Vi hittade iaf vad vi skulle och jag hoppas iaf att andreas blir glad över sin present (man vet ju aldrig om han läser).Middagen spenderades på mc donalds där vi lekte med madelens skallra och hon spelade utvecklingsstörd och jag tolk. tyvärr får jag inte lägga upp filmen här men ni kan ju tänka er. På vägen hem betedde vi oss mer som 8 åringar än som 18 åringar. stackars annie.
Just nu sitter jag bara och glor och känner att min mage knorrar lite. hmm menar den att jag är hungrig? Ikväll blir det förhoppningsvis mys antingen i telefonen eller irl. ge mig mat!

                                         
 


Mora träsk- lilla olle


KÖRKORT!


KÖRKORT GODDAMNIT!


image120

Printscreen

Ännu än gång har jag blivit kär i printscreen, denna var så klockren så jag kunde inte låta bli.

image119

Söndag utan söndagsångest.

Det var längesedan jag mådde så bra som jag gör nu, jag kan inte sluta le. Ja ni vet vad det beror på. Tänk vad oväntade saker kan göra en glad när man som minst anar det så.....Pang bom krach bang. Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir något och att inte någon tröttnar. Nej nej nej hemska tanke. Nu närmar sig veckan och tisdagen Goddamn it vad nervös jag börjar bli. Hoppas att det också klaffar. 
 Igår var det ju då granada, det var faktiskt trevligt, men mina förväntningar var lite för höga det var trång och svettigt och tjejer som slogs osv löjlig ja men tyvärr sant. Det var tydligen fler som slogs jag skymtade en rödhårig typ med röd näsa med. Vad säger vi om det emma? Haha kanske? 
Nu är iaf de flesta läxorn som borde gjorts i veckan klara, hara bara lite ungdomspsyk kvar och till det ska jag festa till det med lite skorpor och en kopp te. 

image117
 

Ylle.

Oj oj oj. tiden den bara flyger iväg när man har roligt. Torsdagen var väldigt kulturell då vi först kollade på teater (tusen och en natt där steffo från playa del sol hade en roll) efter teater följde jag med frida till optikern där det visade sig att hon ska bli glasögonorm HURRAY. Sedan blev det en stunds väntetid som spenderades på hartmans och sedan bar det av till växjö för kvällens jazzkonsert. den var över förväntan men fredagsmorgonen var seg. Det var inte världens lättaste att vakna. Fredagen flöt på fint förutom att tåget var sen som vanligt. på kvällen begav jag mitt till stationen för att hämta N men hans tåg var inställt så jag fick så fint vänta tills ersättningsbussen kom en timme senare. Undertiden träffade jag en glad Emil Falck som berättade en massa konstiga saker, det var skoj. Idag blir det granada och om en stund kommer annie och hämtar mig till förfesten. God i feel good.

Den som väntar på något gott..

Skolan gick snabbt med en lektion. Sedan repade jag och frida och efter det bagav jag och Fritte oss ner i studion för att ta mina wannabe linda rosing bilder, inte för att jag för fem öre skulle vilja vara linda rosing utan för att bilderna på hennes bokomslag är fina. jag kan säga att det kändes lite skumt att vara näst intill naken i skolan. Men resultatet blev bra iaf. Nu väntar jag på N och sen ska det bli mat och mys.


image116

Sängen gör sig påmind.

Gudars skymning jag är redan trött. Trött efter att ha ägnat en hel dag till att vara onormalt glad. Nu ägnar jag kvällen åt att vakta mobilen. Bara för att.... Matilda tack för ditt pepptalk det värmer!



image115

Alla har vi en gång vart små

Jag tittade i gamla gamla gamla skolkataloger och vad gör så att jag frustar av skratt? Jo klassfotot från 3:an det roliga är kladdet och hur fula jag emma och linda verkligen är på det fotot. Enjoy!

            

                
     

image114

Helgens underbara bravader.

Lördagen började bra, det var topmodelrepriser på 3:an och jag satt som klistrad hela eftermiddagen och njöt i mina mjukisbrallor. Efter lite tillfixning kom Emma och vi begav oss ner till stationen eftersom jag trodde det gick ett tåg in till Älmhult vid sju. Men tji fick jag. det visade sig senare att tåget inte gick förrens vid nio så vi slog marcus en signal och gick sedan till ica och köpte choklad. Gott kan vissa tycka och ja jag var en av dem. När vi väl kom till matilda så blev vi välkomnade med öppna armar av Fritte Fanny  Hano & Värdinnan. trevligt. Efter ett tag kom även abernita kim och jimmie, Kim och Jimmie är förövrig världens sötaste par, jag vill sno jimmie från kim jag är svag för flygvärdinnor.Wärkstan var rolig och jag träffade många bekanta ansikten. Det var den roligaste kvällen på länge. så tack alla för sällskapet och matilda tack för lånet av din soffa, min rygg smärtar fortfarande ;)



image109
 
image110


I love Printscreen

Kristnils min Kristnils.

Jag pratade nyss med kristina som för tillfället befinner sig i Las Vegas där det är varmt stort och glittrigt. Gud vad jag saknar den människan, jag ser iallafall fram till sommaren och det stundande bröllopet. Det är nog nästa gång jag ser henne. Bara för det så kommer en bild på henne och Bogge. Så Kristina denna är till dig. Jag saknar dig!

image108

Hopplöst och add your own style bilderna.

Vilken Fredag. Jag hatar att bli lottad in i grupper, speciellt när jag kommer i riktigt dåliga grupper och när det blir en ambitiös och en oambitiös tillsammans. det hände idag och det gjorde ju defenitivt inte mig dag. snarare tvärt om. Här är iaf bilderna ifrån add your own style.


                       
     

Add your own style!

Det var längesedan jag verkligen kände mig utvilad på morgonen men idag hände det, jag vaknade faktiskt pigg som en lärka stressade iväg till tåget och senare befann jag mig i älmhult och på graflektionen. Efter svenskan så bar det av till Hartmans för lunch med Frida Annie och Micke. Vi borde snart få särbehandling så ofta som vi är där. Men ja god var maten iaf. Salladsbuffé är gott det är det ända jag kan säga. Efter min körklektion begav jag mig till M, A & F på Jc där de fotade "add your own style" och jag ställde ju såklart upp som den posersluten jag är, det fick bli Wrangler jeans med hängslen, ett vitt linne en svart scarf och mina sledna skor. det blev snyggt och bilderna blev nog bra, jag får se imorgon då jag snor dom från frida & Amanda. Kvällen har ägnats åt städning vilket var välbehövligt iaf på mitt rum.

Dagens låt blir Kate Nash- foundations.

image104


Söt/Snygg

Var går gränsen från söt till snygg och från snygg till söt. Den diskussionen kan pågå i en evighet.
Godnatt!


Paulo är nog mer snygg än söt eller?

image103

Wednesday-Hilarious.

Idag var det alltså halkan och jag kan faktiskt hålla med madelen om att den är en gnutta överskattad, visst det är ju ganska skoj att halka runt där ett tag men när man har gjort det x antal ggr så känns det inte alls lika lockande. Men vet ni vad? Det gör inget för den är avklarad och det är huvudsaken, lilla Ellen var stolt över oss hon tyckte att vi var mer våghalsiga än killarna men vafasen väntar hon sig, det var jag-hur fasen beskriver man mig jaja , Emelie-frisören från Diö och Jessica-tjejen från lönsboda som kör skotare ( hur ballt är inte det) hur som haver var båda tjejerna mycket trevliga och dagen avslutades med huvudvärk och ett kexchoklad. Annars har dagen varit mest som den brukar förutom Amandas och Madelens lilla "battle" i skolan idag " du kan rimma hur mycket du vill för jag vet att du helst av allt vill trycka Jim" det var det bästa amanda kom på och vilka applåder hon fick sen. Efter det fick jag en fin liten lapp av Andreas och det gjorde mig glad. så nu är den 29:e uppbokad också. Underbart!

image102
Made by me!

Finn Fem Fel.

image101

tttt-tisdag.

Jaha då var tisdagen också avklarad, en väldigt kort dag vilket är otroligt skönt även om man måste vänta i skolan i två timmar för att man slutar 5 min efter att  1 tåget har gått. Men som tur var kom först Tilda till undsättning och sedan Annie och Frida. Annie körde oss ner till byn där vi tog en fika på hartmans och sedan kom även madelen amanda och fritte efter deras "inför" besök på Jc, de ska nämligen fota där på torsdag, och  de ska tydligen fot kunderna i butiken så som reklmen som går på tv free castings vill säga. Jag funderar på att dra mig dit efter körlektionen. En av dagens mest givande samtal hölls på graflektionen med fritte samtidigt som hon satt och fipplade på jans i book pro. Ett av ämnena som vi tog upp var Andy  och hurvida han strular runt med alla 91:or det vill då tilläggas att Andy är en föredetta pojkvän och att han är 87:a så mja lite åldersskillnad, sen är väl inte jag den som ska snacka om åldersskillnad men om 91:orna envisas med att göra sugmärken på hans hals då kan man väl börja undra, vilken normal 20 åring njuter av att ha sugmärken, det är okej när man är 14 men inte annars. fyy. Så ja jag tycker det är dags att han tar sig i kragen och om han inte gör det så är sista utvägen att jag får ta honom under mitt beskydd igen... huga! Nu sitter jag bara och väntar på morgondagens halkkörning och kvällens idol. Frida Andreas och Jag syns vi? det är frågan...

                                
   

Måndag.

Det var faktiskt riktigt skönt att komma tillbaka till skolan och speciellt kul var det att träffa alla. Jag kan väl erkänna att jag stundtals var rätt flippad men vafasen, nu är jag en trea så strunt samma vad de andra tycker. Dagen flöt på smidigt och snabbt  engelskan var som vanligt seg och jag stirrade ännu en gång på hans omissbara manboobs. Efter det blev det en lång och skön håla som tillbringades på biblioteket då jim är invalid och inte kan ta sig fram i vårt tempo så ja vi får ju anpassa oss efter honom den lilla lurven. På bilioteken var även anna och hon fick en del pikar för sina fina "porr-ridstövlar" ett par sådana hade suttit fint nu. haha. Religionen var som vanligt och dan flippade ut och lyssnade på fridas tankar. Han är väldigt skum den människan. Maten var god OCH onyttig. tänk på balklänningen Johanna tänk tänk tänk och Amanda jag måste banta ryggen i värsta fall får jag göra som samhälls tjejerna och helt enkelt sluta äta men vid närmare eftertanke så njae. Sen var det ungdomspsykiatri och det är som vanligt väldigt drygt men idag fick vi sluta tidigare och nu är iaf stora delar av våra uppgifter gjorda och likaså engelskan. Så nu pustar jag ut med trevliga msn konversationer,kaffe och en ansiktsmask allt ackompanjerat av John legend.

Tv reklam. FY!

Ah tänker jag samtidigt som jag bunkrar upp rejält framför långfilmen ah vad gott det ska bli med jordgubbar och te och godis ah vad tjock jag kommer bli. Men vafasen lite rodel under en söndagskväll har väl ingen dött av? Man ska ju ändå till skolan och pinas imorgon. Men något kommer ivägen för allt det här mysiga...Katten börjar bita mig i fossigarna, det blir reklam paus, familjen kommer hem och någonstans mitt i allt detta så börjar louise titta på en film som innehåller två mimande japaner och grejen är ljuder är(var) högt. USCH!

GODNATT GOTTFOLK.


Före, under, efter.



   
Före Puben förväntansfulla och sugna på Ellen


 
Undertiden vi var på Puben. (minen beror på personen M (onia) som vi såg lämna toaletten. FYY!


 
Efter Puben. Nedstämda efter misslyckandet.

Vad kan vi göra mer än att konstatera att vi inte har skaffat oss något pubnamn än...



Bröllop och nerver av stål.

Efter igår vill jag också gifta mig, Herre min skapare vad fint allting var om man bortser från min söndersnötna näsa. Allting gick bra med sången och så, jag grät faktiskt inte framme vid altaret men det var nära, alldeles för nära, så nära att tårarna kom i kyrkbänken. Efter lite riskastningen så bar det av till Verum där jag Emma och Louise svidade om till serveringskläder. Tiden rusade iväg mellan all mat som vi åt och alla tallrikar som vi plockade undan. Maten här snackar vi mat, den var utsökt kycklingen var precis lagom av allt och potatisgratängen var krämig och god, det ända som jag kan tänkas klaga på var vaniljpannacottan, den var faktiskt lite stabbig. Det dansades och det drack och de äldre svängde sina lurviga så till den grad att vi fick dansa oss fram över golven för att få bort alla kaffekoppar och det gick inga koppar i kras där inte, det ända som krasades var ett vinglas men det togs sönder av en jobbig typ som kom in i köket under hela kvällen och blev lite mer packad för varje gång han kom in. Efter att ha jobbat fram till halv tolv så beslöt vi oss för att åka hem för att sedan åka till Puben och Ellen. Där blev vi erbjuda efterfest vid hasslaröd men vi nekade och gick hem och åt en nattamacka, den satt som den skulle och efter att Emma hade pratat med E och jag hade skickat ett sms till P mest för att jag kände mig ensam så somnade vi så fint så och vaknade inte förrens vid halv 1 idag. Då satt knuban med kaffe gott vill jag lova


     
    


Bröllop.

Nu är det cirka tre timmar kvar tills jag ska vara i kyrkan och sjunga upp och köra ljudcheck och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Kanske inte för själva framträdandet utan för om jag kan hålla mig från att gråta. jag ska ju sjunga precis efter de har sagt ja. Usch usch usch det blir en rysare utan dess like, ni som känner mig vet ju att jag är ganska sentimental. Sara gav mig ett tips som löd " titta inte på min mamma" och det är inte så svårt jag vet nämligen inte riktigt hur hon ser ut. Sedan efter vigseln så bär det av till verum då jag och Emma ska servera och mja det ska väl bli spännande, jag får dock byta ut mina pumps mot ett par platta skor, så jag inte ramlar med fördrinkarna. Vad kvällen mer har att erbjuda vet jag dock inte än. Men vi får se.

Fredag

Vilket meningslös dag, eftersom mamma har förbjudit mig att göra något som kan anses vara ansträngde med tanke på bröllopet så har jag bara legat i soffan och sovit/tittat på meningslösa program  och musikvideor. Musikvideotittandet resulterade dock i några nya bra låtar att bränna på "närjaghartagitkörkort"s skivan. Efter att mamma och mormor kom hem från hässleholm så roade jag mig med att göra fransk maikyr och efter det kan jag bara konstatera att jag är värdelös på att måla med vänsterhanden. Så det är ju tur att jag inte har skadat högran eller något liknande. nu ikväll har jag roat mig med kära photoshop och trollat bort alla skavanker som min kära brustna blodkärl och dylikt.



image79

Strech over and bend.

image78

När man hittar en bakgrundsbild med äckliga hånglande ettor där det står "hihi sött" då byter man och gör parodi på deras sk "emostil" Godnatt.

Ensam och övergiven

Sjuk sjuk sjuk. Det passar på mig, det är andra gången på två veckor nu som jag drabbas av vad jag vill kalla cp förkylning. fast nu har jag ju även fått den ära att få besök av herr feber med. Det betyder alltså att det inte blir någon skola för mig imorgon heller. Och mamma ska iväg så jag blir ensam så ja jag kommer väl länsa alla skåp på något ätbart om inte någon kommer och hälsar på mig och pratat med mig. Men jag får ju inte prata heller jag är redan hes och jag får ju inte bli hesare tills på lördag och jonas och saras bröllop. Idag har jag trots allt brutit mot "om du inte är i skolan får du inte göra något annat heller"  så jag tog tåget till ähålet och ellen och min körlektion. Det var inte så smart att köra med feber i kroppen Johanna förvandlades till Virrjohanna bigtime. Mot kvällningen har det blivit idol och snart är det dags för malös audition det ska bli spännade att se om min och fridas kompis "dragspelsmannen" kom med, flummig men talangfull.

Jim jag svarade ju om en efter ett litet tag....sådetså!

image77

Ruby Tuesday och Kräftrumpor.

Varför äta ett djurs rumpa? det är frågan man kan ställa sig när man sitter på sin efterlägntade kräftskiva och suger på ett underrede och käkar klor. När man skriver det låter det nästan lite absurt. Fastän jag alltid har varit en stark motståndare när det kommer till kräftor var det även dags för mig att äta kräftor på riktigt. köttet är gott men saften som rinner och smakar så otroligt mycket skaldjur klarar jag inte riktigt av. Tur att jag hade Emma som bordsdam så att hon kunde lära mig att äta de där bestarna på ett sätt som inte inkluderade att jag bet av huvudet eller dylikt. På min andra sida nämligen högersidan satt Linda och hon kan verkligen äta kräftor den damen det vill jag dårakt lova. På Lindas högra sida satt " the man of her dreams" nämligen Barry. Hans kräftätning går inte riktigt att jämföra med Lindas. När mörkret hade börjat lägga sig och efterrätten var uppäten två gånger om så begav vi fyra oss ner till puben vilket resulterade i ett blödande skavsår och ett gnäll om hur jag går. Men väl där var det trevligt och folket strömmade till. Jag och Emma ställde oss även frågan varför de inte tar beställningar av de som är snygga först? Svara på det.

                    
  


Morgonstund har guld i mun.

Hela familjen sitter samlad och äter sin lilla morgonmacka och dricker sitt välbehövliga morgonkaffe. Plötsligt börjar min syster sitta och trumma med fingrarna mot bordet storasyster Johanna är inte riktigt vaken och morsknar till och ber henne att sluta, trots detta så fortsätter hon och storasyster ryter till en andragång. Örjan säger då att "det får du väl tåla lite bus på morgonkvisten, hon höll ju inte ens på i en halv minut" Halv minut my ass messa inte mitt morgonhumör, efter cirka 15 sekunder börjar även min kära mor att trumma för att testa mitt tålamod som inte riktigt har infunnit sig i min kropp än, jag morrar till på henne med och örjan påpekar ännu en gång att det inte ens gick en halv minut. Jag blir ännu morsknare och nu sitter hela familjen utom jag och trummar, jag sitter där lipfärdigt och koncentrerar mig på tidningen och en artikel om cancer. Så ett råd till er, låt mig få vakna ordentligt innan ni börjar "busa".