ibland önskar jag att


jag hade kaninöron och en man som tillät mig ha leopard på mig

jag kunde spela gitarr och trollbinda en hel publik

jag vågade byta stil lika ofta som madonna

jag hade mer tid för mina tjejkompisar

jag kunde surfa och hade råd med en chanelbräda

Men oftast är jag rätt nöjd ändå.

ska vi plocka körsbär i min trädgård




I bland är det bra att ha namnsdag, speciellt när man har en himla bra mamma som vet precis vad man tycker om. Jag tror minsann att den här godbiten ska få följa med till Emmabodafestivalen nästa vecka!

vivid youth




















i'm back

Det finns så mycket jag skulle vilja berätta så mycket som jag vill klaga på och så mycket besvikelser som jag har inom mig som hade velat ut. men hade jag berättat allt så hade det tagit hela dagen  att skriva så jag fokuserar på det braiga istället.

Vi har alltså kommit hem till skåne/småland/halland från öland. Saker och ting blev inte som förväntade men tiden på Öland var fin. Jag hann fylla år, få en infalmmation i mitt knä av longboardåkande, springa längst stranden, äta grillbuffé, bli nedsrutad av champange,  bygga en butik, dricka den godaste drinken i världen, träffa nya fantastiska vänner. Under tiden vi har varit hemma har vi andats och sovit ute i stugan och blivit behandlade som prins och prinsessa av mormor och morfar. Vi har fått träffa bästa Kristina & Bogge och deras fantastiskt söta matilda. Hon stal mitt hjärta direkt när hon visade sina små tänder.  För tillfället befinner jag mig i Osby till torsdag sedan bär det ut igen för kalas och barndop och lite freeport.