little little little

Jag är i skolan och jobbar med min och mickes affisch. Hur det kommer att bli återstår att se jag har dock tagit snuskigt snygga bilder på lilla M. later on så ska jag jamma med lisa, jag har mitt munspel i väskan. Vad det blir återstår att se men idag är iallafall en historisk dag, Ruby Glory återuppstår!

Love


image406



I'm good, i'm gone

Det är lördag och jag snörvar för glatta livet, jag hatar att vara förkyld. Men min förkylda lilla näsa stoppar inte mej Åhnej, för ikväll har ulrika 20 års kalas med smörgåstårta och en massa trevliga människor. Det var längesedan jag träffade Ulrika jag saknar henne faktiskt. Nu ska jag klä på mig och börja köra mot Älmhult.

Love

image404

Det är så jag säger det.

Varje vår inleder jag en romans med håkan hellström och blir kär i randiga tröjor tighta jeans och vita converse. Dagen har bjudit på en blandad känsla av glädje och en ren och skär desperartion. Det har varit min sista praktikdag och jag har aldrig hört någon säga så fina ord om mitt skapande som min handledare P sa till mig, han erbjöd sig även att bli min mentor, slå det ni. Ballt att ha en mentor. Hur som helst var det sista dagen jag och micke var urusla praktikanter och hade inte något som helst att bjuda på eller ge bort. Det hade de andra, det bör kanske tilläggas. Vi fick även ett litet paket innehållandes ett randigt badlakan och en illrosa flugsmäcka, watch up you flies! Eftermiddagen och kvällningen har spenderats med my other sister in crime Madie. Hon är en person jag älskar och inte skulle klara mig utan så en stor ros till dig idag för att du har stått ut med vår lilla Barbados vecka. HCE kommer att bli stolt. Nu har jag avnjutit Nothing hill, tidernas bästa film som även är min sjukfilm och nu ska jag även avnjuta en god natts sömn för imorgon blir det 20 års kalas för Ulrika!

PeaceLoveUnderstanding

image403

kunskap glädje och så lite tango!

Jag älskar solsken, verkligen älskar det. Att vakna med solen inströmmande genom fönstret är verkligen det bästa jag vet, sen att vakna bredvid någon som man tycker så oerhört mycket om gör inte saken sämre direkt. När vi vaknat åt vi frukost och åkte ner till Kristianstad, där handlade vi skor,tröja,lila jacka och smink. Dagens minus var de perfekta balskorna som bara fanns i 38 39 41 fuck you bigfoots! Eftersom solen fortfarande skiner efter min massiva klipp och klistra insats så tror jag att jag tar mig en promenad. Sen ska jag dansa ner i soffan för att kika på mina favorit despos!

peace

Let the sun shine

image401

This is how we party!

Gårdagen var underbar, totalt oväntad och freakin cold. Jag älskar när det blir oväntat. Hur som haver så började jag och tilda kvällen på Filippos där vi sprang på Marielle som bjöd in oss på studentfest på sportbaren något som vi senare glömde bort, hur som helst så tog vi oss vidare till Linda och Barry där vi åt gott och pratade. När kvällen närmade sig tog vi kontakt med Emma och begav oss sedan till henne och magnus, men innan dess var det tillfix som gällde, fan vad jag älskar tillfix speciellt när Matilda är med, hon tar hundra år på sig men resultatet blir alltid fabulöst. Det resultater var förövrigt något som folk tydligen uppskattade. Hos M och E var det trevligt som vanligt och vi begav oss mot puben, där stötte jag på mammas X jobbarkompisar som gav mig onda ögat HA det är itne jag som är 35+ så glo lagom! på puben var det roligare än de senaste gångerna och vi träffade på en massa kändisar. Efter puben blev vi erbjudna efterfest som vi tackade ja till och vid kvart i fem i morse var vi hemma.


image396

image397

image398

image399

image400


Oh dirty little girl

Jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag idag varför vet jag inte men det känns bra. Jag är ledig från min Apu idag så egentligen borde jag skissa, men jag är uttömd på ikea ideé at the moment. Istället har jag fått inspiration till mina arbetsprover, vilket faktiskt är lite viktigare. Så nu sitter jag och knåpar i illustrator samtidigt som jag far runt i mitt rum och suger upp strössel sen gårdagens experiment. Jag ska även hinna med att skriva 3 bokrecensioner och ta mig ner till byn för att möta tilda och för att träffa Linda. Jag är pepp. Kanske har jag på mig min nyskapta kjol. Only god knows.......

image395

What a nice day for murder

AH vad jag älskar skitsnack och missförstånd, speciellt när det handlar om rädsla och avundsjuka, vilket jag förmodar att allting handlar om. Suck.

Made in the dark 21.28

Pust stånk och kackel. Jag älskar textil lim även om det luktar skit så gör det underverk. Jag har precis gjort om en klänning till en kjol, jag satt och funderade ett tag över varför jag inte blev riktigt nöjd innan det slog mig. Jag gjorde en liten rosett av ett vitt band och limmade fast den, done and done, den blev söt, perfekt och mysig. Allt detta tack vare en liten röd tub med textil lim som luktar som ko avföring.

Dagens apu har varit givande vi har pratat Ikea-religion, buttplugs och ljuv musik. När nu ändå buttplugs kommer upp så är detta till dig lilla M, jag saknar dig och jag saknar din haka!

Sen vill jag ägna ett stort grattis till Åsa som fyller år idag!

Peace!

Chester darling.

Jag känner mig helt fuckad, jag lyssnar på så totalt olika musik hux flux at the moment, en blandning av the essex green, libertines, vive la fete och el perro del mar. Don't know why men jag tror det inspirerar mig, har suttit och skissat till min uppgift nu i x antal timmar. Det är härligt att min handledare ska till G'dansk wich means att jag är ledig i en och en halv dag, Glory Glory Halleluja.  Till helgen blir det Matilda Matilda Matilda och secondhand shopping, med en början på fredag i osby och ett slut i älmhult.

Peace!

image394

KUL Utropstecken

Apun var verkligen ingenting att oroa sig över, jag har superkul! Min handledare är trevlig och nytänkande och jag har även fått Micke på köpet då hans handledare var sjuk, men det är bara roligt. Hitills har jag letat designer och illustrationer som tilltalar mig och till imorgon har jag ritat en äggkastare, det ni det är ett bevis på att min handledare är nyskapande och anti ikea. Tack gode gud för att jag inte fick en stiff gammal berta 55.

Nu åter till äggkastaren

Peace!

image389

Panikartat beteende- APUN?

Här sitter jag lagom uppstressad och otålig inför morgondagen. Det är nämligen första dagen på min apu, jag kommer att befinna mig på icom aka ikea katalog tillsammans med F.A.M (Frida Annie Micke) hur det blir återstår att se. Jag har varit så rastlös idag så att jag har tagit tag i löken som vi har jobbat med i Graf B men som jag aldrig har blivit riktigt nöjd med. Löken har gått under arbetsnamnet lökhelvetet/lökjäveln/den förbannade löken/F**T löken, det säger väl nästan allt om mina känslor till denna horribla sak. Hur som helst så har dagen mest varit lugn, jag har läst ut min ena engelskabok som handlar om apartheid i sydafrika (mycket intressant faktiskt), jag har hjälpt mamma i trädgården och jag har till och med solat på balkongen. Det ni. Jag har förövrig kommit på att jag enbart har 6 milstoplar kvar till studenten och med milstolpar menar jag arbeten/prov som ska in. Superb!

Peace !



image388

forgive me father.

Idag blev det ett hastigt uppvaknande för mig och N ett dop stod på schemat, dock så slapp N detta. Efter dusch och påklädnad bar det av till lund där lilla S döptes, hon är ljuvlig, rund och go med stora svarta lockar.  Efter dopcermonin som hölls i lunds domkyrka gick vi tillbaka till lägenheten, på vägen dit så hittade jag av en slump min studentklänning, den är fabulös och lagom 60-tal (Som ni säkert vet så har jag en thing för 50 och 60 tals snitt) och en lagom kombination av söt sexig och stilig. Så nu återstår bara underkläder och skor till balen och studenten.  När vi sedan promenerade vidare så gick mina favorit skor som jag har ärvt av mormor sönder. Sulan lossnade, väldigt mysko. Så nu står de bara i min garderob, jag antar att jag får lämna in dem till skomakaren eller något för jag förmår mig inte att slänga dem.

Nu måste jag ta tag i mitt liv och börja leta lägenheter.

Peace!

image386

Du kan stå under mitt paraply.

Om jag kunde önska så skulle alla dagar vara som denna, stressfri och underbar. Jag vaknade sent sent sent med N vid min sida efter att ha legat kvar i sängen så länge som vi bara kunde åt vi en snabb frukost sen kom frida och party-saaben och hämtade mig, vi lyssnade på håkan hellström solen sken och vi begav oss mot skolan för en liten musikkvart och ett litet samtal med johanna som rörde vårt lilla jazzcafé som äger rum i slutet av april. Det ska bli roligt även om jag har tjatat ut Frank sinatra lite väl mycket nu kanske. Vi pratade om skolavslutningen och om potentiella låtval där.  Efter  musiken bar det av till byn där jag lämnade över den fabulösa lila bodyn till matilda sedan åkte jag hem och köpte dop present till lilla signe eller eskimån som N kallar henne. Ett petite armband med små fyrklövrar på. Jag kom även hem med en röda korset påse. vad som låg i ödslar vi inte tid på, det är trots allt ingen modeblogg.

Förövrigt så har jag hunnit vara på arbetsintervju och fått jobbet som jag sökte. Nu känns det väldigt nödvändigt att ta tag i mitt lilla rum som ser ut som ett slagfält, det är inte ofta det händer men jag har varit lat och haft tusen miljoners andra saker att tänka på.

Låten är kanske lite uttjatad, men jag älskar den.


Let's not waste more time

 Den här helgen har kännts väldigt hektiskt och inte som en vanlig helg utan mer som ett inslag i en väldigt lång skolvecka. Till viss del har jag mig själv att skylla eftersom jag masade mig upp tidigt i lördags och åkte tillsammans med Jim till haganäs där vi tillsammans med bla Madelen Martina Natalie Lisa och Marielle gjorde högskoleprovet. Hur det gick har jag inte en blankaste aning om, jag har inte vågat kolla in facit. När jag kom hem var jag inte så dödstrött som jag trodde att jag skulle vara men jag var ändå tillräckligt trött för att somna vid 10. Innan dess hann jag med lite Ruby red och lite Matilda prat. Idag har jag mest flutit runt i min pjamas och gjort ingenting fram till att vi bestämde oss för att besöka mormor och morfar.

Peace!

Dagens låt:
Ray Charles- Halleluja i just love her so

Nedan ser ni en bild ut av mitt übercoola taggtrådshalsband som jag har knåpat ihop utav lakritsremmar!

image385

Days that are over

Jag är utmattad och helt och hållet uttömd. Lördagen är nu officiellt slut.

Underbara Kvinna!

image384

Dagens roligaste

Efter att jag hade varit ner och ätit så blinkar msn, det är tydligen någon som har addat mig, personen i fråga heter Heta_sara jag blir lite misstänksam men accepterar man kan ju som sagt alltid blocka personen. Personen ifråga visar sig vara en snart 15 årig tjej med upptryckta bröst och mascarasvärtade ögon från Luleå. Hon visste inte varför hon addade mig hon tyckte bara jag var söt och blev generad när hon insåg att jag snart var 19. Nu är frågan om hon är lesbisk eller ej. Vad tror ni?

image383

Fucking fabulous.

Kort dag och kort skoltid kvar. Det är så underbart så det finns inte.  Just idag märkte jag att vi inte har så mycket kvar på vår lilla utbildning. Bengan står och predikar och sen ger han oss den sista uppgiften någonsin, efter praktiken och efter stockholm så är det no more bengan. Egentligen så ska det vara no more jan också, men han är knasig på den fronten han är helt felplanerad vi har en timme och fem minuter kvar av graf B resten ska gå till praktiken. Lycka till säger jag, bara vår lektion imorgon är på en och en halv timme MINST. fy fabian.

Engelskan däremot var skoj, jag och M kom på att vi hade valt fel land och var tvugna att börja om, men barbados ist för maurutanien, när faktan var insamlad roade jag mig med att göra en blondinbella. det var kul. Men det kanske är för internt för vissa att förstå så jag låter det vara osagt vad vår film handlade om.

Peace!
 

                                              
 
 

HOLY FUCK!

Nu har jag ansökt till 13 olika skolor runt om i vårt avlånga land! wish me luck!

                            
  

April Fools

Idag är det skojarnas dag, dagen som jag aldrig riktigt har gillat och nog aldrig kommer att göra heller. Det finns inga roliga skämt som går ut på att lura folk BASTA! Däremot har jag spenderat dagen på bästa tänkbara sätt. Jag vaknar vid halv 10 efter en skön sovmorgon kliver jag ur min säng och tar mig mot skolan, väl på stationen inser jag att mitt tågkort ligger hemma i min plånbok, så jag får mygla det går bra, jag börjar nästan tro att jag är osynlig när konduktören inte ens ser mig. Sedan möter jag upp madelen för en promenad till skolan i det sköna vädret. Efter en lektion så åker jag fritte matilda och amanda ner till hartmans för lite lunch/fika och skvaller/skitsnack. Det är alltid lika roligt att höra skvaller om älmhultsbor. På tåget är jag ännu en gång osynlig och en anledning till att vara extra glad är att vi har köpt ny diskmaskin. Den förra gick sönder och nu är vi trötta på handdisk!

Här är ett klipp som mina kära klasskamrater har gjort. Det passar bra idag. Aprilfools