Lay it down

Ahrg vad skönt det känns just nu. Jag har gjort klart ett dryg men ändå lite rolig uppgift. Jag har fått veta att jag klarade tentan, vilket känns sjukligt skönt. Mamma kommer och rår om mig i helgen. Hon ska göra sig fin på make up store för presentkortet som hon fick av mig och louise i fyrtioårs present. Jag ska visa henne alla smultronställen som kalmar har att erbjuda, fast först måste jag cykla och köpa ett täcke och en kudde. Hon måste ju ha något att sova med, så snart är jag helt fullt utrustad. Om precis en vecka så har jag precis varit i stockholm med klassen och designarna, vi ska göra en massa roligt, och förhoppningsvis så hinner vi med lite shopping, är sjukt sugen på urban outfitters och topshop. Efter stockholmsvistelsen så sticker jag till Norrköping för att fira valborg och mysa. Just nu är jag rastlös men om trekvart ska jag ner till friskis och gå på pulspasset med tomas, man svettas alltid som en gris. men kul är det!


Kiwi-mania

Jag tycker att tiden bara springer iväg. Jag får visserligen saker och ting gjorda, men när det bara kommer nya saker hela tiden med kort varsel så får jag lite panik. Idag fick vi en uppgift där vi ska behandla form och vad som är bärande resp icke bärande genom att göra en cirkus affisch. Det är egentligen en rätt rolig uppgift om man bortser ifrån att vi inte har speciellt lång tid på oss. För att jag inte ska stressa upp mig så ska jag och emma ner en svång till friskis för att köra ett pass om typ en timme. Det ska blir riktigt roligt faktiskt. Jag har längtat efter detta passet, speciellt efter sista låten.  Nu ska jag käka en kiwi och sedan diska upp disken som jag har ignorerat sedan i söndagskväll. Gött!


They say love is were your heart is

För bara en lite stund sedan, blev jag sådär cp rädd som jag brukade bli på ståthållaregatan. Det knackade någon på mitt fönster, och jag tänkte först att nu dör jag, sedan såg jag en välbekant figur. Det var Johanna som kom på spontanbesök och genast blev jag av med min räddhetsklump. Johanna panna hade vart och smykikat på en längenhet i området och gick helt sonika förbi. De är allt bra de där fina vännerna som värmer ens lilla hjärta. Och mitt i allt detta har jag pluggat från 3 till 7 sisådär lagom kul OCH jag saknar min nedrans fina pojkvän, vi firar faktiskt måndagsdagsgrejs idag, hur mycket vet jag inte med det är rätt mycket.


oh,

Godmorgon för andra dagen i rad. Jag känner mig förvånandsvärt pigg idag, det kan kanske bero på en styck ipren och väldigt mycket vatten innan läggdags. Hur som helst så var gårdagen jätterolig, min lilla lägenhet var proppfull med folk. Den känns lagom stor när jag är ensam eller när man är två här men när man är cirkus 15 pers så blir det lite trängre. Vi spelade hemmagjord pictonary och gjorde charader i så många timmar så att jag har tappat räkningen. Jag poppade två byttor med popcorn och jag råkade bränna mig under en,såklart... Min soffa är fortfarande vit och mitt golv är numera som ett hav av krossade snacks som erik och emelie gick och köpte.fint.  Nu sitter jag och stillar min hunger med den största frukosten jag har ätit på väldigt länge, jag har återigen insett mjukostens förtjusning, både i smak och utförande.























Hej här bor jag!





















come on and jump

Godmorgon. Idag skiner solen, det börjar nästan bli en ovana eftersom vi har blivit bortskämda med sol nu i nästan tre veckor. Jag borde egentligen gå upp och klä på mig och äta frukost men sängen är så mjuk, varm och skön. Jag måste städa av lägenheten för ikväll kommer det lite folk på en liten "inflyttningsfest" fast först ska vi grilla vid skällbygård. Vem vet det blir kanske brännboll idag också. Först ska jag bort till maxi med min rabattcheck och handla marinad och potatissallad.
Nu ska jag ta tag i mitt liv.


It's going down down

Igår var en helt fantastisk dag. Vi träffades vid kl ett vid vallarna och startade våra grillar och knäppte upp våra första öl, solen gassade och som efterrätt spelade vi brännboll och när vi började frysa om ändorna flyttade vi oss in till byttan. Jag kan inte mer än säga att kalmar och vår verkligen går ihop.









i love them more then sunshine

shit vad tiden går snabbt. det är en och en halv vecka sedan jag skrev. Tentan gick bra och jag är ganska så säker på att jag klarade av den väldigt bra. Efter tentan kom jag hem och klädde av mig och lade mig vid den franska godingen, jag pratade med nils som hade missat sin buss men efter många om och men så hade jag honom i min lägenhet istället för i telefonen. I söndags kom mormor och morfar på besök för första gången sedan flyttlasset. Vi åkte till ikea, handlade en soffa åt lunch och började borra och sätta upp hyllor som my handyman hade gjort. När vi kom in i köket och skulle sätta upp min stringhylla så gick det inte eftersom det var en massa elkablar i väggen. Jag får helt enkelt spara den till nästa lägenhet. Jag och nils lagade köttfärs och jag somnade nöjt innan klockan ringde för designhistoria dagen därpå. Till allas stora förtjusning så släppte hjelte oss hela två timmar tidigare så jag och nils spenderade resterna av dagen promenerandes runt skällbygård. Vi åt årets första potatissallad och bara var. På tisdagen var jag ledig och vi gjorde en massa saker, vi cyklade ner till stan, inhandlade brillor åt nils som nördigt nog är precis likadana som mina som jag köpte i norpan. Vi köpte sushi och satte oss och åt på ringmuren. Det där med sushi var spännande mycket spännande och är något som jag defenitivt kommer att prova igen. Onsdagen bjöd på serietecknar kurs något som jag inte alls uppskattade, däremot uppskattade jag att komma hem till ett kök där allt var diskat. På torsdagen åkte vi hem till våra familjer och jag kan ju inte skryta med om att jag stannade så länge för på fredags förmiddagen tog jag tåget hem till nils för påsklunch och  en tur till höö (hö-ö) där vi promenerade ett tag med hans föräldrar, vi kom hem, pyntade till oss och begav oss hem till fredrik där fanny och mickaela väntade med grillen, efter en stund dök fritte och suzzie upp och vi snackade skit. Det rullade in mer folk och sedan var det dags för speakeasy. Det var roligt trots dålig musik, men jag fick träffa människor som jag inte har sett på väldigt länge och det var fint. Lördagen och halva söndagen spenderades i stugan i skummeslöv med familjen där vi firade den där gamla påsken. men det var roligt och jag fick färg på nosen. I söndags belv jag överraskad med en tripp till Hörvik där vi bastade och åt gott och sov som små fromma lamm. I går tog jag det lugnt och tittade på tv och hör och häpna jag zappade! Mot kvällningen kom fritte och jag vinkade av min kära familj och nu sitter jag här i kalmar igen en dag senare och väntar på att klockan ska bli halv sju så att jag kan sticka till mitt favorit friskis pass. Imorgon ska vi grilla i slottsparken och jag kunde faktiskt inte vara lyckligare, jo om nils var här men man kan inte få allt här i världen.


En styck spypåse tack!

Just nu mår jag fruktansvärt illa. Jag är riktigt nervös inför tentan. Jag ska cykla bort om lite drygt tio minuter och har redan sprungit på toaletten tre gånger. Det är inte riktigt likt mig att vara såhär men jag vill så gärna ha detta gjort. Sist var det två och en halv poäng som gjorde att jag missade mitt g på metod delen. Det känns dock rätt skönt att ha teori delen som i min mening är tyngre avklarad. Hur som helst keep your fingers crossed!

Jag vill inte

Jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska. jag vill inte diska.

Om jag skriver det tillräckligt många gånger så behöver jag kanske inte diska.

Och var är motivationen

När man faktiskt känner att man behöver den. Jag har skullat plugga nu i ca en och en halv timme. Istället har jag roat mig med att läsa den inte allt för roliga kalmarposten, jag har staplat disk, läst extremt tråkiga bloggar och druckit en stor kopp kaffe. Allt detta har jag gjort sittandes vid min franska balkong, det var så varmt så jag satt i trosor och linne. sköööönt. Skivstången var helt okej, absolut inte det roligaste jag har provat och jag måste säga att jag föredrar gympa och pulspassen mycket bättre. Det är roligare musik och det är roligare att röra hela kroppen. Om lite drygt två timmar ska jag och emma ut och gå för att komplettera träningen idag efter det ska jag färga hennes hår och sedan ska jag förhoppningsvis plugga liiiite till.







I tell them all about you

Sol i sinne och vad är det mer man säger? jag minns inte riktigt. Hur som helst är här hur soligt och varmt som helst iaf som det kan bli i april. Jag sitter för tillfället och pluggar till tentan på lördag som förövrigt nog kommer att gå ganska smärtfritt den här gången, gissa om jag ska ordbajsa. Om en liten stund ska jag och emma cykla ner till friskis för att gå på ett skivstångspass, jag är lite spänd som vanligt när det är första gången på ett nytt pass. Pulspasset igår var förövrigt riktigt svettigt vi gav emma det nya smeknamnet tomatemma. På tal om tomater så gjorde jag en rejäl tavla i måndags. På rasten gick jag och maja och köpta kaffe i kaffeautomaten, jag var sjukt nöjd och var koncentrerad på min lilla pappersmugg med kaffe, jag genade genom ateljen och mitt i all min koncentration så halkar jag på en tomat som något ägg har slängt mitt på golvet, jag gjorde en riktig janne långben men på något sätt så hamnade allt kaffe på golvet och inte på mig som tur var. Jag bjöd på ett gott skratt om inte annat. Den andra tavlan skedde i tisdags på friskis, efter att jag precis som vanligt låst in mina saker i skåpet så gick jag på toa och bad emma hålla mina saker, när jag kom ut undrade emma var jag hade mina nycklar som jag brukar hänga runt vattenflaskan med en gummisnodd. Jag fick panik när jag insåg att jag hade  dem i min jacka som var i skåpet jag precis hade låst. efter passet var det bara att skamset gå ner i receptionen och be om en bultsax. återigen bjöd jag på ett gott skratt. Just nu ser jag mest av allt fram emot lördag,tills tentan är skriven och nils är i mina armar. Det ska bli mysigt.