i hemmets trygga vrår

Jag är hemma i kalmar igen efter ett par intensiva dagar i fjällen. Det känns både fint och vemodigt att vara här och inte i en fjällstuga. Det fina är att komma in i sina egna rutiner igen och det vemodiga är att inte kunna dra på sig pjäxorna och ge sig ut i backarna. Idag har vi haft seminarie och nu är jag klar med 2 av 3 delar i teori och metod kursen. På torsdag börjar vi igen denna gång i pukeberg.


Dagens outfit



Jacka: köpt på högstadiet, Pannband:Bikbok Jeans: minns ej, Tunika: Gina tricot skor: strlk 48

Preparations



Packa packa packa!

Just nu packar jag för fulla muggar för ikväll flyger jag nämligen till östersund där morfar kommer och hämtar mig. Sedan bär det av till stugan i björnrike och jag är så himla taggad. Det ska bli skönt att komma upp dit där luften är så klar och man bara kan susa ner för backarna. En av årets höjdpunkter helt enkelt.


Black swan




Att filmen  var bra råder det inga tvivel om, se den, grubbla och förundras över hur vacker Natalie Portman är.

överdrivet pepp?


gonna get my drunk on!

Ikväll är det dags för min första kalmarutgång sedan i höstas, det är inget jag har saknat direkt men just ikväll är det volympremiär och då kommer rebecca & fiona och djar och det kan man ju inte missa. Det ska bli kul att skaka rumpan jag peppar med en vinflaska med den finaste rosa etiketten och ginger ale. fint ska det vara.


Boxes

Hela förra veckan har jag , Sara & Ullis jobbat som idioter med att få färdigt utställningen Boxes till Rotundan här i Kalmar.  Rotundan är en del av kalmar konstmuseum och de ville gärna att vår klass skulle visa upp våra projektarbeten där. Vår lärare bad oss tre att ta tag i det eftersom hon trodde att vi skulle kunna skapa något kul av det då det är en knepig lokal att ställa ut i. Vi lyckades bli klara i tid så nu står utställningen där och igår hade vi pressvisning.





Papillar

Som ni vet vid det här laget så har jag ju jobbat med ett eget grafiskt projekt. Resultatet kan ni skåda nedan. Det blev ett mönster till textil som är digitaltryckt på 300gr bomulls tyg med inslag av satäng.



hatkärlek

Jag måste faktiskt villigt erkänna att jag saknar bloggen. Saknaden var nog störst när jag slutade men efter lite tankeverksamhet så insåg jag att jag inte behöver vara så jäkla pretto. Det är inte så många som läser men de som läste sa åt mig att börja igen så jag får väl helt enkelt göra dem till viljes. Dessutom känns det lite lättare nu när mitt Grafiska projekt är färdigt och utställningen som jag har vart med och fixat är klart. Imorgon är det verkligen klart och då ska jag unna mig något fint. Många veckors slit och nojande är nu över. Nu påbörjas sista universitetsterminen och om fem månader står jag där färdigutbildad och glad. Men först ska jag ta tag i de tre kurserna som kommer avsluta mina tre år. Först ut är teori och metod 2 imorgon. Nu kör vi!