Hur man dödar två timmar en tisdagskväll

Det hela är mycket simpelt. Man infinner sig på Kalmar konstmuseum där man har en föreläsning mellan 18.30 och 20.30 och lyssnar på två snubbar från designgrejsemojset UglyCute. Mein gut vad de var dryga. De sades sig tillhöra kultureliten och kunde göra fula designer och saker om de ville för de hade ju faktiskt gått på konstfack. Inte nog med det så klankade de ner på Ikea med.
Nu ska jag sova för att imorgon ha min sista föreläsning inför tentan. Jag är livrädd!

J


Andy Warhol

Family Reunion!

Helgen har varit fantastisk vad mer kan jag säga. Det har varit otroligt skönt att träffa Mamma, Örjan Mormor, Morfar och framförallt Louise. När man inte ses på länge så uppskattar man sin syster på ett helt annat sätt, och hon börjar ju faktiskt bli stor.

I fredags bjöds det på Taco knytis hos mig, då vi bara snackade skit och åt gott och länge, mina tjejer är fantastiska dock saknades några men det tar vi igen sedan. Efter en stund begav vi oss till Emma och hennes Roomies lägenhet, den var fin riktigt fin. Vi var där en stund men skippade utgången, louise är ´ju trots allt 15.

I lördags kom då mitt lemmeltåg, de var saknade. Vi fikade och hade husesyn och  tog oss ner till stan där vi gick och mös och insöp atmosfären. Morfar blev så tagen av kattrumpan så han ville skaffa ett sommarhus, sedan såg han huspriserna och kom ner på jorden igen. Vi åt gott på bistrobar och tog oss hem igen för att installera skrivaren som jag har införskaffat och för att fixa till oss, eller det var nog mer jag som fixade till mig. Jag åkte snålskjuts till Nybro där vi bowlade och förfestade hos Julia i hennes otroliga lägenhet, jag blev så avundsjuk. Den är perfekt. Vi åkte sedan med Erik till Kalmar och gick till kåren där vi dansade oss svettiga på det alternativa dansgolvet. Det var helt enkelt en magisk kväll. Bob hund OCH familjen efter varandra. Dj'n var från skåne och det fick han credd för!

Idag har jag spenderat min dag med att läsa min underbara Mediekultur, Mediesamhälle av jostein gripsrud. 450 sidor snack.  Nu ska jag tillaga quesadillas och  njuta innan jag ger mig i kast med lite mer studier.






Det finns inget bättre än familjen 

Sister oh sister

Solen skiner i Kalmar idag igen. Det är helt fantastiskt. Igår var det så varmt att jag och Jennie promenerade i enbart t-shirt. Vi återupplevde sommaren och plockade blommor. Vi promenerade runt stensö och hittade det sötaste huset som gav oss cravings, vi såg även en skrumpen manspung och skämde ut oss med min sms signal. Jag antar att det är sånt man gör på fritiden när man tar pluggpauser för powerwalks i solen.

Idag kommer lillasyster hit, då bjuds det på tacoknytis och lite städning. Det ser hemskt ut här igen och då är det bara en vecka sedan P städade. Nåja jag får dra på mig handskar och ta tag i det snart. Imorgon kommer även Mamma Örjan Mormor och Morfar det ska bli skönt med lite välbekanta ansikten som inte hör ihop med skolan.

Peace


Stensö är underbart vackert!

Kli i fingrarna

Jag har kli i mina fingrar jag vill måla! Jag vill sätta något på min vägg. Men jag vet inte vad. Jag får väl helt enkelt löpa amok! Dock borde jag sjunka ner med näsan i fiske ett litet slag, men räkna inte ut min målning för det!

Peace and all that


Liselotte watkins

Staden som luktar puffat ris

Just precis Norrköping luktar puffat ris men vad gör väl det när man är tokigt kär. Inte speciellt mycket. Helgen har bjudit på allt som är bra så jag vet inte riktigt var jag ska börja. Bussfärden upp var seg och jag blev nästan lite pirrig i magen när jag tittade på klockan och insåg att det bara var några minuter kvar tills det att jag var framme. Väl där lagade vi mat och bara hade det mysigt. Lördagen bjöd på shopping, jag kan säga att jag gjorde Monki osäkert och gjorde mamma glad med ett par kängor. De är fina med en liten nazivarning. Efter shoppingen var vi tvungna att pusta ut i form utav en powernap. Vi begav oss senare till kåren där vi drack diverse billiga öl och drinkar och dansade till familjen med konstiga norrköpingsbor. Igår var jag inte lika glad, det är alltid så jädrans jobbigt att säga hejdå, varför varför varför? Till råga på allt så fick ja gen plats i den extrainsatta bussen som var trång och obekväm, tillråga på allt så kliver det in en madame i storlek xxl och sätter sig bredvid mig kan jag säga mer än att det blev trångt.
Nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe oc förbereda mig inför morgondagens redovisning.  Skål!




<3 Nyklippt och lurig.

Going North

Om ett litet tag sätter jag mig på bussen som ska ta mig till Norrköping. Oturligt nog tar det lite drygt fyra timmar att åka upp men eftersom jag fick mitt bokus paket idag så är min näsa begravd i kurslitteratur och tidningen King. Jag är spänd och lite pirrigt i magen, det är första gången jag ser N's lägenhet, spännande. Nu ska jag ta mig in till stan för att ta en fika med frida på Kulzenska. I love that place, tänk er ett gammalt hus med alla orginal-attiraljer kvar, tänk er olika rum med olika möbler och tapeter, tänk er hembakta baguetter och kakor, tänk er studentrabatt. Vi har hittat vårt nya stammis ställe. Haha. Puss!


Jag har ett eget glas hemma hos Fritte, det ni!

I guess i'm going out


Med näsan i min bok.

För en gångs skull känner jag mig verkligen one step ahead. Jag har ett kapitel kvar i min mediekommunikationsvetenskaps bok och det är på lite drygt 20 sidor, därför har jag nu tagit mig en liten pluggpaus, eller pluggpaus kanske jag inte ska kalla det eftersom jag ska kolla in tidningen Kings hemsida till vårt grupparbete som ska redovisas på tisdag. Vi ska alltså analysera tidningar precis som vi gjorde med bengt fast lite mer fritt. Jag ska skriva om könsrollerna, det ska faktiskt bli rätt spännande med tanke på att king verkar vara en typisk manstidning.

Något som dock irriterar mig är att jag inte har fått mina böcker från Bokus som jag beställde för exakt tio dagar sedan, jag behöver dem eftersom det ligger obligatorisk kurslitteratur däri och eftersom jag inte kan avbeställa böckerna så kan jag inte springa ner till akademibokhandeln och införskaffa mig dem nu. suck suck suck.

Frida ringde innan, det är r'nb kväll på bistrobar, och som det ser ut nu så kanske det blir lite dans ikväll. sött!


Louise jag saknar dig!


Toalettkrig

Ett krig har pågått på min toalett i drygt en månad. Eftersom jag inte bor ensam så är det inte enbart min toalett utan också min Roomies. Dock så har min roomie smärre problem med att fälla ned locker efter sig när hon har gjort sina behov och spolat, något som jag tycker är fruktansvärt äckligt eftersom jag ALLTID fäller ned locket tom efter N  men hans ovana kan jag trots allt stå ut med för honom bor jag inte med. Hur som helst så har jag startat ännu ett krig (låt oss kalla det experiment) det är alltid jag som städar, och nu tänker jag inte städa, toaletten är redan skitäcklig med massor av hår på golvet och i avloppet ( i can't stand it) Men jag ska banne mig inte städa mer. Ah jag är pissed.



HEJDÅ!

Med en biljett i handen.

Gudars jag är så trött, jag har pluggat konstant sedan jag kom hem för två och en halv timme sedan. Nu förtjänar jag en pluggpaus, jag måste låta det smälta in lite i min hjärna. Sen att jag inte känner mig helt hundra gör inte saken bättre, jag har redan tagit en ibumetin idag så jag ska INTE ta fler, jag vill inte bli tablettknaprare, det ser ju inte fint ut på papper.
Hur som helst så funderar jag på att ta en liten powernap för att stilla det värsta av tröttheten. sagt och gjort nu lägger jag mig, men dock med ett litet leende på läpparna för igår hämtade jag ut mina biljetter till kärleken.


och jag besteg berget



Berget av disk som min roomie så omtänksamt hade lämnat efter sig.

Fullständigt vettskrämd.

Det är så jag darrar, jag har hittat en annons på blocket om en lägenhet som verkligen verkar vara top notch.  Jag har ringt tjejen som hyr ut den typ 4 gånger nu, inget svar så jag la ett i röstbrevlådan. Hoppas hon ringer upp. Hoppas den inte är för dyr. Hoppas jag får den. Jag vill verkligen inte bo kvar här. Skitsamma om hyran är för hög. Jag lever hellre på nudlar än bor med psykfall. På tal om sånt så har jag palatset för mig själv fram till tisdagkväll då min roomie tog en sista minuten hem.  Jag trivs bättre själv, det är skönare att slippa att tassa på tå det hade varit skönt att slippa vara någons mamma och plocka upp en massa saker efter någon annan. AH jag är irriterad på allt idag.
Frida kommer hem igen idag, det ska bli skönt att prata av sig. Och på fredag åker jag till min prins, min fantastiska prins. Prinsen som jag faktiskt älskar.


Hot stuff

Mamma här kommer en presentation enbart för dig!

Maja
gräddnos är från Trelleborg och är helt underbar


Detta är Julia en sjukt skön tjej från gävle som älskar brädor!



Sötaste Jennie är från göteborg och är alltid så glad!



Sara är från sundsvall och är sådär härligt norrländskt lugn!





Update

Gud vad min uppdatering suger. Jag har verkligen fullt upp med allting. Just nu sitter och och ritar för att få en coldplaybiljett som jag antagligen ändå inte kommer att få, men det är värt ett försök. Eftersom mamma är så nyfiken på mina nya vänner så kommer det en liten presentation snart. Det är fest hela tiden och det roligaste är förfesterna, jag har verkligen hittat världens goaste tjejer.  Om jag nu ska summera lite så uppdaterade jag senast i fredags då det var sittning. I lördas hade jag förfest och sedan begav vi oss mot sjösjukan och kåren där vi dansade oss svettiga efter x antal 20 kronors öl. I söndas var det återhämtning något som faktiskt var väldigt välbehövlig. Jag och frida tog även en runda på stan, iförd mössa pga extremt dålig hårdag. I måndags var det föreläsning i tre timmar och efter det tog vi en fika och slog runt på stan lite. I tisdags var det redovisning med tidspress, jag klarade mig och vann därför ett halvt poäng till kommande tenta det var även brännboll i kalmarsundsparken, mellanfest hos David från Uppsala och sen en liten sväng till kåren. Igår var det föreläsning som sedan följdes av en fotografering som även den blev hemsk pga dåligt hår. Vi begav oss sedan till fritte där vi förfestade och dansade för att sedan cykla till stan och barrundan. Det var sjukt roligt. Idag är det vilodag som jag spenderar i sängen tittandes på sex and the city och framför datorn letandes efter en ny lägenhet. Folket som bor i omgivningarna är psykiskt sjuka och jag klickar inte riktigt med min roomie. Det är bara att hoppas att man kan ha tur och hitta en etta, jag ska leta och se hur lång tid jag måste bo här. Jag tror jag har en månads uppsägningstid. För om jag måste bo kvar till juni så dör jag, långsamt inombords.








Turkos is the colour

Igår var jag på mitt livs första sittning, jag hade sjukt kul. Vi började kvällen hemma hos maja med vi menar jag julia jennie fritte jag och maja. Det var roligt och vi var peppade. Vi tog oss ner till kåren för att möta upp resten av gänget och för att sedan inta våra platser. Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta kvällen, men den bjöd på allt, dans, god mat, mellanfest, ännu mera dans och en snygg finska. Nu ska jag snart cykla hem till Maja för att hämta min väska så jag kan logga in mig på min mail, köpa kurslitteratur och framförallt för att få hem mitt smink. Imorgon ska jag köpa mina biljetter till kärleken!


I'm still alive.

Jag tänkte bara uppdatera och berätta att jag lever. Jag har fullt upp hela tiden med massa fantastiska nya saker. Igår hade jag min första föreläsning och jag måste säga att jag gillade det. Trots att vi fick en gruppuppgift och en redovisningsuppgift till början av nästa vecka. Det är inte illa. Första dagen på kattrumpan och kåren var lyckad men jag kan inte påstå att jag mådde bra dagen efter, nedrans Rosé. Hur som helst. Imorgon är det introduktion i Pukeberg där vi fick som läxa att ha med oss lim och sax. klippa och klistra maybe? Efter det bär det direkt av till Maja på förfest till turkossittningen. Så idag har det handlats turkosa saker. Meskalin och turkost är livet.


Sneakpeak

Nollning