Den sista mohikanen

Allsång på skansen hade ett trevligt inslag, 60-tals kändisar. Hur som helst så var det en som sjöng, den sista mohikanen. Då fci jag ett fint minne från både balen och studenten då Pontus startade allsång. Åh vad jag vill uppleva det igen.





Kommentarer
Postat av: Annika

Jag tror jag ska ta med min mp3 eller ngt till work imorgon. lyssna lite på jensa. Mumma. Jag tror han hade gillat vårt jobb, ska vi bjuda dit honom ? Jaa det ska vi. Vågade inte fråga dig den pisamma saken idag, är det ok att jag skriver på en lapp och sedan springer in i tvättrummet så kan vi skicka lappar till varandra, men du vet vad det handlar om. Fredag vecka 30 när jag är ledig. Jaa, du är ju ingen idiot så nu vet du nog garanterat. Puss sweety.

Postat av: Annika

well. joo, du har till viss del rätt men en blinddate klarar jag mig nog utan faktiskt ; ) Det är mer så att jag undrar om du har ngt gammalt leg eller ngt jag skulle kunna få låna till den fredagen. Jo, men ett sms ska jag nog kunna slänga iväg faktiskt, ge moi ditt nr. Jag är en underbar sms-vän. När var det du skulle jobba ? Fredag ? eller var det idag ? Vi får kolla upp det där med movie. hade ju vart nice ! ( : PUSS

2008-07-10 @ 12:56:54
URL: http://shootcharlie.blogg.se/
Postat av: Henke såklart ;)

Bra att jag vänder bort ansiktet ! :D nöjd med det! haha... Grattis i efterskott...

2008-07-14 @ 13:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback