Stockholm i våra hjärtan.

Vi har nu lämnat storstadspulsen mot det gamla vanliga livet igen. Det känns konstigt, hur mycket jag än älskade stockholm så känns det tyst och skönt att vara hemma igen. Det senaste dygnet har gått snabbt snabbt snabbt och alla intryck har varit svåra att få in men jag ska försöka att få ner vad som har hänt.

Vi åkte från osby/Älmhult till Alvesta där vi hoppade på ett x 2000. När vi var framme blev det kaos på centralen när alla skulla köpa tunnelbane kort under tiden det skedde så spottade vi Broder Daniel en kille som gick på vår skola när vi gick i ettan, vi trodde bara att det var någon som var lik men det visade sig att han hade lyckats ta sig från Älmhult till stockholm (till skillnad från vissa andra som har det som en bortförklaring, ringer det någon klocka?). Hur som helst tog vi oss mot fridhemsplan där vårt hostel låg, naturligtvis hade personalen fuckat vår beställning och satt fel datum på oss, vi fick snällt vänta och begav oss mot Riksdagen. Där var det fullt av skolklasser och vi fick inte komma in men det gjorde inte så mycket eftersom dagens roligaste hände strax därefter. Reinfelt gick nämligen förbi oss och hälsade på vår lärare Bengt som blev mycket generad och uppjagad, det kommer han leva på ett tag! Vi begav oss istället till DN/Expressen där det var dödstråkigt eftersom de bara repeterade allt vi har lärt oss redan men lite piggare blev vi efter en kort powernap. När vi kom tillbaka till vårt Hostel fick vi vänta i ytterligare tre kvart men det var det lätt värt eftersom Jag Madelen Amanda Frida Åsa Elle och Annie fick det lätt bästa rummet, det var gigantiskt med en egen toalett och dusch. Det var inte som ett vandrarhem utan mer som ett hotell.

När kvällen kom vankades det fest, vi fick lotten att ha förfest eftersom vi hade det största rummet. Innan det blev förfest gick alla ut och åt och hade det riktigt roligt, maten var jättegod och alla var trevliga,så trevliga så att en av de anställda fixade in oss gratis på en klubb ( om vi bara hade orkat gå dit). Hur som helst vi hade förfest som jag madelen åsa och amanda inte stannade så länge på vi stack till gamla stan för att träffa Åsas Emmaboda kompisar, och vilket gäng de var det var verkligen skitroligt. Det första stället vi kom till var en Engelsk Fotbolls Pub kanske inte världens bästa ställe men vi stannde ett tag och tog oss sedan vidare till Skeppsbar aka Skämsbar, det var trevlig och vi sänkte medelåldern pretty good men som sagt vi hade roligt och vi dansade som galningar. När vi skulle ta tunnelbanan hem så var den stängt vi hade inte riktigt koll på tiden bör väl tilläggas så det fick bli en taxi och vips så var vi hemma. Jag gick in på rummet där de andra snarkade och la mig i duschen och ringde Nils det gjorde kvällen perfekt....Morgonen därefter tar vi en annan gång likaså bilder Blogg.se fuckar sig och jag har inte tid att vänta.
Peace and Love

image420



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback