Egoflow.

Oj vad helgen har gått fort, jag vet jag säger alltid det men denna har gått extra fort. Jag har haft saker att göra hela tiden. Igår åkte vi ut till stugan och mormor och morfar för att bara mysa och ha det gott. Vi blir alltid behandlade som kungligheter av dem. När vi kom fram väntade de med en tänd brasa vin , pesto och bröd. Det var sjukt gott. Idag har vi som ni kanske märker åkt hem men innan dess han jag göra en rensning av Lindex där jag fyndade en röd korsett och en lila kofta för otroliga 150 kronor sammanlagt. Just korsetten blev jag extra glad över eftersom jag har letat länge men det är ingen modell som har passat. Antingen har det korvat sig eller vällt ut fett eller så har kuporna vart för små eller omfånget för tight eller kuporna för stora. Jag önskar verkligen att jag hade små söta bröst och inte monsturösa ica kassar.

image291

Kommentarer
Postat av: Camilla

egentligen är jag ute efter fredag. men veckan måste ju börja med en måndag för att "nå fram" till min efterlängtade fredag! :D

Postat av: Camilla

sv. ah studenten till sommarn? härligt. :) jag jobbar för fullt. men ska bort på fredag. till ngn jag saknar alldeles för mkt.. ;)

2008-02-03 @ 20:32:16
URL: http://camillau.blogg.se/nyblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback